Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μέσα στο 2027 οι νέες πτέρυγες του γηροκομείου Λάρισας

Την ελπίδα ότι οι νέες πτέρυγες του Γηροκομείου Λάρισας θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του 2027 εξέφρασε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη δομή, προκειμένου να ευχηθεί σε φιλοξενούμενους και προσωπικό για τις γιορτές.

Ο Δημήτρης Κουρέτας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε δομές και μονάδες φροντίδας και κοινωνικής μέριμνας, ενημερώθηκε από το προσωπικό του ιδρύματος για το έργο που επιτελείται και τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν για την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ίδρυμα, ο Δημήτρης Κουρέτας, αναφερόμενος στο έργο επέκτασης του Γηροκομείου, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, δήλωσε πως η δημοπράτηση του θα γίνει εντός του πρώτου τριμήνου του έτους.

«Ελπίζω ότι μέσα στο 2027 το έργο θα έχει ολοκληρωθεί και οι άνθρωποι θα μπορέσουν να μεταφερθούν στις δυο νέες πτέρυγες, ώστε να ζήσουν σε ακόμη καλύτερες συνθήκες. Βλέπω ότι οι ηλικιωμένοι εδώ βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Οι εργαζόμενοι τούς φροντίζουν με συνέπεια και ευαισθησία. Για εμάς ήταν μια καλή ευκαιρία να βοηθήσουμε το Γηροκομείο να γίνει ακόμη καλύτερο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Τα μέλη της διοίκησης του Γηροκομείου ευχαρίστησαν τον κ.Κουρέτα για τη χρηματοδότηση του έργου και το έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τη λειτουργία και την αναβάθμιση της δομής.

Εκ μέρους των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Επιτροπής τους κ. Γιώργος Χατζηλιάδης, ο οποίος δήλωσε: «Έχουμε ακούσει πολλά και καλά για εσάς .

Η Περιφέρεια έχει περάσει πολλές δοκιμασίες τα τελευταία χρόνια με τις θεομηνίες και αυτό που κάνετε πρέπει να συνεχίσετε να το κάνετε με αγάπη. Όσον αφορά την επέκταση του Γηροκομείου, να ξέρετε ότι μας δώσατε πολύ μεγάλη χαρά.

Θέλω να γνωρίζετε ότι η διοίκηση και όλο το προσωπικό μάς προσέχουν και αξίζουν άριστα, βαθμό 10. Αν δεν ήταν έτσι, να είστε σίγουρος ότι θα σας το έλεγα».

Τελευταία άρθρα

Ρόδος – Κολιάδης για την υπόθεση «Χωριάτικο»: Τι απάντησε για τις συναντήσεις με εμπλεκόμενα πρόσωπα και το έγγραφο της Αρχής Διαφάνειας

Διευκρινίσεις για τις επαφές του με πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην αστυνομική έρευνα για την υπόθεση…

5 ώρες ago

ΕΛ.Α.Σ.: Πολιτική παρέμβαση για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης παράλληλα με το Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Καλαμάτα

Με μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για το παρόν και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παρεμβαίνει…

6 ώρες ago

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν δυνάμεις για την προστασία των παιδιών

Στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας, της υποστήριξης των οικογενειών και της φροντίδας ευάλωτων κοινωνικών ομάδων…

8 ώρες ago

Ωρωπός: Βανδαλισμοί σε περίπου 40 τάφους στο Κοιμητήριο Νέων Παλατίων – Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Σοβαρό περιστατικό βανδαλισμού σημειώθηκε στο Δημοτικό Κοιμητήριο Νέων Παλατίων του Δήμου Ωρωπού, όπου άγνωστοι προκάλεσαν…

8 ώρες ago

Αυτοδιοίκηση 2030: Κραυγή αγωνίας από τους δημάρχους για υποστελέχωση, χρηματοδότηση και καθυστερήσεις στα έργα

Οι προκλήσεις της σύγχρονης διοίκησης, οι προοπτικές της τοπικής ανάπτυξης και η ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης…

8 ώρες ago

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για 75 προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Η ΔΥΠΑ ανακοίνωσε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026 την ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης…

9 ώρες ago