Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Στην «ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ EXPO» η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδαςσυμμετείχε για πρώτη φορά με 14 επιχειρήσεις που φιλοξενήθηκαν σε περίπτερο των 176 τ.μ. στην Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ», η οποία πραγματοποιήθηκε από 18 έως και 20 Οκτωβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θέλοντας να στηρίξει τον σημαντικό κλάδο των επιχειρήσεων των δομικών υλικών και των κατασκευών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, συμμετείχε στη μεγαλύτερη εγχώρια εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου, με στόχο την τόνωση της εξωστρέφειας των μικρότερων επιχειρήσεων και την ενίσχυση της επιχειρηματικής τους δράσης, μέσω των προγραμματισμένων ραντεβού μεταξύ των εκθετών και των εμπορικών επισκεπτών, που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

2

Στην Έκθεση και στο πλευρό των επιχειρήσεων παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας κ. Κώστα Καραγιάννη και την Περιφερειακή Σύμβουλο Εύβοιας , κ. Μαρία Αναγνώστου.

3

Κατά την επίσκεψή του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανός δήλωσε:

«Είναι σημαντικό να ξανανοίξει η οικοδομή στη χώρα μας και η Στερεά Ελλάδα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια.

Συμμετέχουμε στην επανεκκίνηση της Διεθνούς Επαγγελματικής Έκθεσης «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019». Παρέχουμε στις επιχειρήσεις του κλάδου της οικοδομής τη δυνατότητα να προβληθούν και ταυτόχρονα να συνάψουν συμφωνίες εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι επιχειρήσεις μας αξίζουν περισσότερα και εμείς θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι»