Νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δύο νέα μέλη ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας», για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Πρόκειται για την Βάγια Αγγέλου – Βενιζέλου και τον Γιώργο Παπαδήμο

Βιογραφικό Βάγιας Αγγέλου – Βενιζέλου

Γεννήθηκα το έτος 1979 και είμαι μόνιμη κάτοικος Θήβας. Είμαι παντρεμένη από το έτος 2007 και με το σύζυγό μου, Δημήτρη Βενιζέλο, έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Από το έτος 2013, η κύρια επαγγελματική ενασχόλησή μου εντοπίζεται στην εταιρία εθνικών μεταφορών «Venizelos Transport», που διατηρεί ο σύζυγός μου στη Θήβα. Tα καθήκοντά μου άπτονται της γενικής διαχείρισης και οργάνωσης των καθημερινών αναγκών για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης (δρομολόγηση φορτίων, τιμολόγηση, επικοινωνία με πελάτες κλπ.).

Είμαι υποψήφια γιατί…
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από τις Περιφερειακές Εκλογές του 2014, οπότε και ήμουν υποψήφια με τον κύριο Αθανάσιο Γιαννόπουλο. Η απόφασή μου να επαναλάβω την υποψηφιότητά μου με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε Στην Καρδιά της Ελλάδας», στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, ξεκινά από την βαθιά αγάπη και ειλικρινή έγνοια για τον τόπο μου. Στόχος, τόσο δικός μου ατομικά όσο και του συνδυασμού που με τίμησε με την πρότασή του, είναι να εξευρεθούν ικανοποιητικές για το κοινωνικό σύνολο λύσεις στα χρονίζοντα καθημερινά προβλήματα του τόπου μου. Ως νέος άνθρωπος και πολίτης, γεμάτη με καινοτόμες ιδέες, αγάπη και ενδιαφέρον για αυτό τον τόπο, βιώνω καθημερινά, την αγωνία και την ευθύνη όπου μελλοντικά θα ζήσουν ως πολίτες τα δύο παιδιά μου, αλλά και συνοδευόμενη από αισιοδοξία ότι με ειλικρίνεια και πρόσφορα θα παρέχει ο συνδυασμός «Επιμένουμε Στην Καρδιά της Ελλάδας», την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μου, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί αισθητά η ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της Περιφέρειας, καθόσον αποτελεί πρωταρχικό μέλημα εμού της ιδίας και του συνδυασμού που στηρίζω. Έχοντας ως αφετηρία το ηθικό και κοινωνικό χρέος απέναντι στην οικογένειά μου και στις οικογένειες των συντοπιτών μου, με αίσθημα ευθύνης και έχουσα επίγνωση των δυσκολιών που θα κληθώ να αντιμετωπίσω στην εξεύρεση λύσεων αλλά και στην εφαρμογή τους, ζητώ πρωτίστως την εμπιστοσύνη σας και κατόπιν την στήριξή σας στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές, ώστε να μου χορηγήσετε την ευκαιρία να υλοποιήσω τις καινοτόμες και ενθουσιώδεις προτάσεις μου και εκ του αποτελέσματος να φανώ αντάξια των προσδοκιών και της στήριξής σας.

Βιογραφικό Γιώργου Παπαδήμου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας. Αποφοίτησα από το Κατσάμπειο Λύκειο Προυσού. Σπούδασα στο τμήμα Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετιγκ. Είμαι υπάλληλος στο Δήμο Αγράφων, 55 ετών, παντρεμένος και έχω τρία παιδιά.

Είμαι υποψήφιος γιατί…
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η υποψηφιότητά μου ως περιφερειακός σύμβουλος Νομού Ευρυτανίας στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ποτέ δεν έκρυψα την κομματική μου ταυτότητα, αλλά έχω την πεποίθηση πως οι ευρύτερες συναινέσεις κυρίως στην πολιτική, πρέπει να είναι το ζητούμενο. Θα επιδιώξω με όλες μου τις δυνάμεις, για την προώθηση κι επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου αλλά κυρίως στην διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών, που θα επιτρέψουν στους νέους να παραμείνουν στα χωριά τους. Πάνω από όλα όμως με διάθεση προσφοράς και ανιδιοτέλεια, όπως κάνω πάντα στην ζωή μου.