Τρ. Μάι 7th, 2024

Νέοι υποψήφιοι για τον συνδυασμό του Φάνη Σπανού για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δύο νέα μέλη ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας», για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Πρόκειται για την Ιωάννα Ανυφιώτη που μεγάλωσε στη Λίμνη Ευβοίας και του Φάνη Φιλίππου από τη Λιβαδειά Βοιωτίας.

Ιωάννα Ανυφιώτη

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Ιωάννα Ανυφιώτη του Ανδρέα, κατάγομαι και μεγάλωσα στη Λίμνη Ευβοίας, όπου κατοικώ μόνιμα.Έζησα για 15 χρόνια στην Αθήνα λόγω σπουδών και εργασίας. Είμαι απόφοιτος σχολής Φυσικοθεραπείας. Από το 2004 μέχρι σήμερα κατοικώ μόνιμα στη Λίμνη, όπου είμαι επιχειρηματίας στο χώρο της Εστίασης. Είμαι παντρεμένη από το 1997 με τον Τομαρά Αθανάσιο CHEF και είμαι μητέρα μίας κόρης πρωτοετή στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας. Είμαι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λίμνης Ευβοίας και μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ευβοίας και της ΔΕΥΑ Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό ερασιτεχνικά πλέον, ενώ υπήρξα αθλήτρια του υγρού στίβου.

Είμαι υποψήφια γιατί…

Αγαπώ τον τόπο που μεγάλωσα και έγινα αυτό που είμαι τώρα γι’ αυτό και έκανα την αποκέντρωση. Θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια που κατοικώ στο τόπο μου, έχω βοηθήσει με την εθελοντική μου δράση μέσα από συλλόγους και φορείς. Γι’ αυτό και η πολιτική μου συνείδηση με καλεί να ασχοληθώ με τη τοπική αυτοδιοίκηση και να δω το τόπο κατοικίας μου την Εύβοια, τη Σκύρο και τη Στερεά Ελλάδα, να βελτιώνεται και να εξελίσσεται. Συνεχίζω με πάθος και διάθεση να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ για να έχει τη συνέχεια στα όσα ξεκίνησε ο Φάνης Σπανός, γι’ αυτό και αποδέχομαι τη πρότασή του. Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου και ζητώ τη στήριξή σας.

Φάνης Φιλίππου

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Λιβαδειά Βοιωτίας το 1966 και κατοικώ στο Δίστομο Βοιωτίας. Αποφοίτησα από το Μπάρλειο Λύκειο Διστόμου το 1984 και υπηρέτησα τη στρατιωτική θητεία μου ως έφεδρος αξιωματικός του πεζικού. Μετά το πέρας των στρατιωτικών υποχρεώσεών μου ανέλαβα την οικογενειακή επιχείρηση Διεθνών και Εθνικών Μεταφορών. Είμαι παντρεμένος με την Άννα Μπάρλου κι έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, την Ευδοκία, την Ασημίνα και τον Λουκά.

Έχω διατελέσει: Γενικός Γραμματέας του Πολιτισμικού Συλλόγου Διστόμου (1992-94 και 2003-07), Ενεργό Μέλος της Διοίκησης της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Αμβρυσσεύς (1992-94 και 2002 έως και σήμερα), Μέλος της διοίκησης του Σωματείου Δ.Χ. φορτηγών μεταφοράς βωξίτη Βοιωτίας και Φωκίδας (2002 έως και σήμερα).

Είμαι υποψήφιος γιατί…
Η εξυπηρέτηση των αναγκών του τόπου μας και των συντοπιτών μας απαιτεί δραστήρια και φερέγγυα άτομα στην ενασχόληση με τα κοινά.