Στην τελική του ευθεία βρίσκεται το έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου στο δήμο Αγράφων, μετά τη χρηματοδότησή του με το ποσό των 280.000 ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται για έργο, το οποίο εκτελείτε κατόπιν προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με τον Δήμο Αγράφων, ενώ οι εργασίες έχουν ξεκινήσει, προχωρούν ομαλά και έχει ήδη υλοποιηθεί το έργο σε ποσοστό άνω του 50%.

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός:

«Εργαζόμαστε για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε κάθε γωνιά της Στερεάς Ελλάδας και ειδικά σε περιοχές με σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα, όπως στον Δήμο Αγράφων.

Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση 280.000 ευρώ και αναλάβαμε τη δημοπράτηση του έργου και την επίβλεψη των εργασιών στην οδό Σάικα ως τα όρια του νομού και στην Κοινότητα Μαυρομάτας, οι οποίες ολοκληρώνονται ομαλά».

Τελευταία άρθρα

Νότιο Πήλιο: Δήμος εναντίον ΔΕΔΔΗΕ για την πλήρη διακοπή κυκλοφορίας

Άμεση ανάκληση της απόφασης για την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας στην Επαρχιακή οδό Αργαλαστής-Πλατανιά και…

5 ώρες ago

Oλοκληρώθηκε το «Piraeus Beach Handball 2026»

Ο Πειραιάς στο επίκεντρο του ελληνικού beach handball.

5 ώρες ago

Χαλκίδα: Εγκαινιάζεται το νέο περιβαλλοντικό Πάρκο Ελευθερίας

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση συνολικού προϋπολογισμού 3.195.710,32 ευρώ.

5 ώρες ago

H Ρόδος διεκδικεί τον τίτλο της «Μεσογειακής Πρωτεύουσας Πολιτισμού & Διαλόγου 2028»

Στόχος είναι η ανάδειξη της Ρόδου ως διαχρονικής πολιτισμικής γέφυρας μεταξύ των λαών της Μεσογείου.

6 ώρες ago

Πανέτοιμη η Φοιτητική Εστία Καρπενησίου

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, με ικανοποίηση και περηφάνεια, ανακοίνωσε σήμερα πως η ανακαινισμένη…

6 ώρες ago

Συνάντηση εργασίας των Δημάρχων Αγ. Δημητρίου και Μυκόνου

Αντάλλαξαν απόψεις για τις σύγχρονες προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και για τις δυνατότητες ανάπτυξης…

7 ώρες ago