Εικόνα διάλυσης παρουσίασε η παράταξη του Πέρου Τατούλη κατά την χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας στην εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου ψήφισαν μόνο 14 σύμβουλοι της πλειοψηφίας από τους 31 που εκλέχθηκαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Συγκεκριμένα στην έναρξη της συνεδρίασης έδωσαν το «παρών» όλοι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Τατούλη, οι οποίοι κατά την διάρκεια της συζήτησης αποχώρησαν με αποτέλεσμα να μην βρίσκονται στην αίθουσα συνεδριάσεων κατά την ώρα της ονομαστικής ψηφοφορίας, προδίδοντας ότι ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο των συνεργατών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr ο κ. Τατούλης όταν αντιλήφθηκε ότι το όργανο δεν έχει απαρτία ώστε να διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία όπως ζήτησε η αντιπολίτευση, αλλά και ο ίδιος έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα απευθύνθηκε στους υπαλλήλους με έντονο ύφος και τους ζήτησε να φωνάξουν από τους διαδρόμους όσους συμβούλους βρουν, όμως οι υπάλληλοι βρήκαν στους διαδρόμους ελάχιστους συμβούλους, καθώς οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση.

Υπάρχει βεβαίως και ένας μικρός αριθμός συμβούλων, μεταξύ των οποίων και οι Μεσσήνιοι Ντίνα Νικολάκου, Αντωνία Μπούζα και Απόστολος Γκούνης, που έχουν ξεκάθαρα αποφασίσει ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται δίπλα στον κ. Τατούλη, αν και ο κ. Γκούνης έχει ανακοινώσει ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας.

Τελευταία άρθρα

4.27 εκ. ευρώ για εκσυγχρονισμό υποδομών στους ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων & Πηνειού

Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

31 λεπτά ago

Χαλκίδα: Σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης των αγωγών στα Αγάλματα

Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

1 ώρα ago

Η Βουλή στηρίζει το ακριτικό Καστελλόριζο

Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…

2 ώρες ago

ΥΠΕΝ: 123 εκ. ευρώ για ορεινά αντιπλημμυρικά έργα σε Θεσσαλία & Φθιώτιδα

1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…

2 ώρες ago

Συνάντηση εργασίας για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Σερρών

Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…

2 ώρες ago

Κάρπαθος: Αποκατάσταση Στατικής Επάρκειας 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πηγαδίων

Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…

3 ώρες ago