Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνέντευξη Τύπου του Παναγιώτη Νίκα για την απολιγνιτοποίηση της Μεγαλόπολης

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα, Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Στη συνέντευξη, ο περιφερειάρχης θα αναφερθεί στην συνεδρίαση που έκανε στην Αθήνα, την περασμένη Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, η Συντονιστική Επιτροπή η οποία έχει αναλάβει να καταρτίσει και να εφαρμόσει το Εθνικό Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης του Δήμου Μεγαλόπολης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική εποχή.

Στην εν λόγω σύσκεψη -μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου- μετείχαν επίσης ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιος για θέματα Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Γεράσιμος Θωμάς, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γεώργιος Στάσσης, ο Δημήτρης Σκάλκος γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθώς και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

Τελευταία άρθρα

H Πέλλα διασφαλίζει την επάρκεια και την ποσότητα του νερού της

Έλαβε 960.000 ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος χρηματοδότησης έργων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

10 λεπτά ago

Λιγους και δυνατούς φορείς διαχείρισης του νερού θέλει το ΥΠΕΝ

Νέο κύκλο αντιπαραθέσεων με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκτιμάται ότι θα προκαλέσουν οι θέσεις…

16 λεπτά ago

Aποκατάσταση και επανάχρηση του κτηρίου του πρώην «Ξενία» Μυκηνών

Eίναι από τα πρώτα κτήρια που κατασκευάστηκαν από τον ΕΟΤ τη δεκαετία του 1950.

23 λεπτά ago

Κυβερνοεισβολείς χτύπησαν την ιστοσελίδα του δήμου Σκιάθου

Στα χέρια των στελεχών της Διώσξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ, βρίσκεται η υπόθεση κυβεροεπίθεσης που…

37 λεπτά ago

Έξι νέα οχήματα στον “στόλο” του Δήμου Ναυπακτίας

Β. Γκίζας: «Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη χρηματοδότηση και κάθε συνεργασία προς όφελος του Δήμου…

1 ώρα ago

Λήμνος: 1,5 εκ. ευρώ για αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία

Ο Δήμος Λήμνου συνεχίζει τις προσπάθειες αξιοποίησης κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου για την υλοποίηση έργων…

1 ώρα ago