Κατηγορίες: FeaturedΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Πέμπτη απολογείται ο δράστης του εγκλήματος στον Δήμο Διονύσου

Την Πέμπτη θα απολογηθεί στον ανακριτή ο δράστης του εγκλήματος στον Διόνυσο, μετά από προθεσμία που έλαβε.
Ο 77χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, κ. Παναγιώτη Χρυσικάκη, ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα σε βάρος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως υπήρξε διαπληκτισμός του δράστη με το θύμα και ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

Ο κατηγορούμενος είχε παραπονεθεί πολλές φορές στο παρελθόν για προβλήματα εξωτερικής διαρροής που έλεγε πως αντιμετώπιζε το σπίτι του, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στατικότητας.

Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ο 77χρονος ήταν με μάσκα οξυγόνου, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας.

Τελευταία άρθρα

Οι 7 σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει η διαβούλευση στον Νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…

3 ώρες ago

Στον Πειραιά η ιστορική τριήρης “Ολυμπιάς”

Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

7 ώρες ago

Παράταση των εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς Ορχομενού

Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…

7 ώρες ago

Θερινή Δημιουργική Απασχόληση για τα παιδιά του Δήμου Καλαμαριάς

Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…

7 ώρες ago

Ιθάκη: Τοποθετήθηκαν οι 4 πρώτοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.

7 ώρες ago

Στη Σύμη η Λίνα Μενδώνη

Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…

8 ώρες ago