Πα. Απρ 19th, 2024

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας καλεί σε μια… διαφορετική ψηφοφορία

Έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των δημοτών εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Καλεί τους πολίτες σε μια διαφορετική ψηφοφορία που πραγματοποιείται μέσω της επίσημης σελίδας του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι Μπορεί» στο facebook για μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν την προεκλογική του εκστρατεία, όπως επιλογή του λογοτύπου της παράταξής του κ.α

Δείτε τι αναφέρει στο κάλεσμα που έκανε

«Ξεκινήσαμε μαζί. Συνεχίζουμε μαζί. Σας καλώ να συμμετέχετε! Σας καλώ να επιλέξουμε μαζί το λογότυπο της παράταξής μας. Γιατί… το Μαλεβίζι Μπορεί με τη δική σας συμμετοχή! Το μέλλον είναι στο χέρι μας. Δίνουμε προτεραιότητα στην ανοιχτή διαβούλευση, στις νέες τεχνολογίες και τη συμμετοχή, ξεκινώντας από μια ηλεκτρονική ψηφοφορία για το λογότυπο του συνδυασμού μας «Το Μαλεβίζι Μπορεί». Μαζί μπορούμε!»

Η ψηφοφορία πραγματοποιείται μέσω της επίσημης σελίδας του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι Μπορεί» στο facebook, προσφέροντας πέντε διαφορετικές επιλογές λογοτύπων. Η ψηφοφορία έχει ήδη ανοίξει και ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου.

Μπορείτε να ψηφίσετε πατώντας στο παρακάτω link:

https://www.poll-maker.com/poll2252562xEc8141E3-65