Σα. Δεκ 2nd, 2023

Καταγγελία: Νοσταλγός της Χούντας σε συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ (pics)

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία ότι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι νοσταλγός της χούντας.

Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο τευτλοπαραγωγών Κ. Μακεδονίας, Παύλο Μπογιαννίδη, από την Βέροια.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το nikoslioliopoulos.blogspot.com πρόκειται για γνωστό ακροδεξιό και οπαδό της χούντας.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ο Π. Μπογιαννίδης έχει πράγματι «ανεβάσει» μια σειρά από άρθρα που αποτυπώνουν τις απόψεις του.

Το συγκεκριμένο blog γράφει τα εξής:

«Χθες (σ.σ. 5 Μαΐου, στη Βέροια έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Γιαννούλη του επίσημου υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε μία αίθουσα γεμάτη από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές υπουργούς, και μέλη οργανώσεων.

Ένας από τους υποψήφιους που ανακοινώθηκε χθες είναι ο Παύλος Μπογιαννίδης.

Γνωρίζω τον Παύλο από μικρό παιδί αφού μαζί δουλεύαμε, μαζί μεγαλώσαμε, μαζί περάσαμε ατελείωτες ώρες ξενυχτιού στην ελληνική βιομηχανία ζάχαρης, είτε ως μεταφορείς τεύτλων είτε ως συνδικαλιστές αφού και οι δύο μας είχαμε κάποιο ρόλο εκπροσώπου των τευτλοπαραγωγών.

Πολύ δε περισσότερο τον Παύλο τον γνωρίζει ο βουλευτής Αντωνίου αλλά και ας μην κρυβόμαστε όλα τα στελέχη της περιοχής.

Ο Παύλος είναι γνωστός ακροδεξιός και δεν το έκρυψε ποτε. Θαυμάζει τη χούντα ενώ κατά καιρούς έχει μιλήσει με πολύ άσχημα λόγια για τη Δημοκρατία και την αριστερά.

Για ένα περίεργο λόγο ο Παύλος πριν από λίγα χρόνια συντάχθηκε με το ΣΥΡΙΖΑ κάτι που είχε κάνει πολύ έντονη εντύπωση στα χωριά μας όταν τον είδαμε με την κονκάρδα του ΣΥΡΙΖΑ να είναι εκλογικός αντιπρόσωπος, αφού γνωρίζαμε τις ακροδεξιές του άποψεις που όποιος τον γνωρίζει τον έχει ακούσει να τις επαναλαμβάνει πολλές φορές.

Στην σελίδα του στο facebook την οποία βέβαια δεν την ενημερώνει ιδιαίτερα συχνά, μπορεί κάποιος να ψάξει να βρει μερικές από αυτές τις απόψεις του. Ενδεικτικά παραθέτω εδώ μερικές.

Ο Παύλος δεν είναι κακό παιδί,τον ξέρω, διαφωνούμε σχεδόν στα πάντα, αλλά ως συνάδελφο και αγωνιστή της ζωή δεν μπορώ παρά να τον σέβομαι, όσο μπορεί κανείς να σεβαστεί έναν άνθρωπο που που έχει τέτοιες φρικαλέες απόψεις.

Στον ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν ποιος είναι και τι πιστεύει ο Παύλος Μπογιαννίδης, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον χρησιμοποίησαν για να περάσουνε γραμμη στους παραγωγούς παίζοντας τα βρώμικα παιχνίδια τους που οδήγησαν την ΕΒΖ στον γκρεμό, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Σήμερα μες στην απελπισία τους και μην μπορώντας να κλείσουν ψηφοδέλτιο, κατάπιαν αμάσητο έναν ακόμα ακροδεξιό ίσως τον λιγότερο επικίνδυνο αλλά σίγουρα έναν άνθρωπο με πολύ επικίνδυνες απόψεις.

Αυτοί είναι. Τους ξέρουμε πια».