Θέματα που αφορούν στα κοινωνικά δικαιώματα, τις δεξιότητες και τις θέσεις εργασίας και ετοιμότητα θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση της περιφερειάρχου Κεντρικής Μακεδονίας με την αρμόδια Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο Κτίριο Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθηνά Αηδονά θα ενημερώσει την Roxana Mînzatu, για την υλοποίηση δράσεων της Περιφέριας αναφορικά με δράσεις που άπτονται της κοινωνικής συνοχής και της ισότητας, σε εφαρμογή των αποφάσεων των Ευρωπαϊκών Επιτροπών.
Ήδη, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών της έχει να επιδείξει έργο στον τομέα της προώθησης της ισότητας και της ένταξης, χωρίς εξαιρέσεις στην αγορά εργασίας, ενώ στηρίζει με προγράμματα και τη διαρκή εκπαίδευση εργαζομένων και ανέργων κάθε ηλικίας στο πλαίσιο του ψηφιακού εγγραμματισμού.
«Ανάσα» για μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια είχε μείνει πίσω, χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος το…
Αυτοψία στην Υπερυψωμένη Ταχεία Λεωφόρο Περιφερειακής Θεσσαλονίκης (flyover).
Η δράση συμβάλλει στην αποτροπή της ρύπανσης του εδάφους και των υδάτινων πόρων.
Ένα νέο, πράσινο κεφάλαιο ανοίγει στον Ελαιώνα.
Η 9η Έκθεση Οχημάτων Εποχής στον Δρόμο των Ποιητών.
Ενισχύεται η ανθεκτικότητα του συστήματος ύδρευσης απέναντι σε μελλοντικά ακραία φαινόμενα.