Στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Στρατού, ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει την Β’ Φάση των εργασιών εκσκαφής υφιστάμενου ασφαλτικού τάπητα, κατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης.
Κατά την δεύτερη φάση, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα της Δημοκρίτου από τα ΚΤΕΛ Ξάνθης την οδό Λεοναρδοπούλου, (κατεύθυνση εξόδου από την Ξάνθη, από Αναξάρχου έως Λεοναρδοπούλου), όπου και δεν θα πραγματοποιείται κυκλοφορία. Το τμήμα θα παραμείνει κλειστό επι 24ώρου βάσεως για διάστημα έως 7 ημερών.
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω εκτροπών, οι οποίες θα υποδεικνύονται από την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση. Προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις, συνιστάται στους οδηγούς η επιλογή εναλλακτικών διαδρομών.
Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στις επόμενες φάσεις της ασφαλτόστρωσης, θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις, ανάλογα με την πρόοδο του έργου.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.