Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εκδηλώσεις για την επέτειο της Επανάστασης του Ολύμπου

Παρούσα στις εκδηλώσεις για την 148η επέτειο από την Επανάσταση του Ολύμπου, στο Λιτόχωρο Πιερίας, ήταν η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Η  Αθηνά Αηδονά, συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λιτοχώρου και την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων, όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Σε δήλωσή της η Περιφερειάρχης τόνισε: «Με σεβασμό και υπερηφάνεια τιμούμε την 148η επέτειο από την Επανάσταση του Ολύμπου. Αποτίνουμε φόρο τιμής στους αγωνιστές που ύψωσαν το ανάστημά τους για την ελευθερία, σφραγίζοντας την ιστορία και εμπνέοντας τις επόμενες γενιές. Κρατώντας ζωντανό το παράδειγμά τους, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια, ενότητα και ευθύνη για μια Κεντρική Μακεδονία ισχυρή, δημιουργική και με προοπτική για όλους».

Share

Τελευταία άρθρα

Έφτασαν στην Πάτρα οι νέες πλωτές εξέδρες για τη μαρίνα

Το έργο προχωρά, μετά την υπέρβαση μιας σειράς θεσμικών, αδειοδοτικών και γραφειοκρατικών καθυστερήσεων.

17 ώρες ago

Παραδίδεται σήμερα η γέφυρα στην προέκταση της οδού Φλαβιανών

Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε αποφασιστικά στην προώθηση και ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών για την υλοποίηση…

17 ώρες ago

Σε πλήρη μελετητική εξέλιξη το «Τούνελ του Κάστρου» στη Ναύπακτο

Μεγάλο βήμα για την παράκαμψη του κέντρου της Ναυπάκτου.

18 ώρες ago

Φωτιές στην Αττική: Στάχτη έχουν γίνει 700.000 στρέμματα μέσα σε 9 χρόνια

Νέα στοιχεία για την εξέλιξη της μεγάλης πυρκαγιάς στη Δυτική Αττική παρουσιάζουν οι δορυφορικές εικόνες,…

19 ώρες ago

Δ. Ελλάδα: Επιτάχυνση της αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών

Ενισχύεται και η αντιπλημμυρική θωράκιση.

19 ώρες ago