Για μηνύματα αισιοδοξίας για τη χρονιά που μόλις μπήκε, μίλησε η περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, το πρωί της Τετάρτης, οπότε και άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τη φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Μουσική του Γ΄ Σώματος Στρατού.
Πέρα από τις ευχές η Αθηνά Αηδονά τόνισε:
«Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουμε με σχέδιο και συνέπεια να υλοποιούμε παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και στηρίζουν την αναπτυξιακή δυναμική του τόπου μας, σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.
Δουλεύουμε σταθερά για μια Κεντρική Μακεδονία έξυπνη, σύγχρονη και βιώσιμη, δίπλα σε κάθε πολίτη. Εύχομαι το 2026 να φέρει υγεία, δύναμη και πρόοδο σε όλες και όλους. Καλή χρονιά!».
Δήλωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Έναρξη νέας αντιπυρικής περιόδου 2026 και η Περιφέρεια δίνει απλές οδηγίες τόσο για την αποφυγή…
Πάλι πρωτοτύπησε ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης καθώς υποδέχτηκε τον Μάη στον Υμηττό, με άσκηση…
Το μήνυμα του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, για την Πρωτομαγιά.
Κοινή δήλωση της επάρχου Τήνου, Νατάσας Δεληγιάννη και του Δημάρχου, Παναγιώτη Κροντηρά, για την αθώωση…