Πα. Απρ 19th, 2024

Με αυτοδιοικητική παρέα στο Δολό Ιωαννίνων ο Κώστας Καραμανλής

Μια εξόρμηση βγαλμένη από τα παλιά είχε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο Δολό Ιωαννίνων.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει προτιμήσει πολλάκις να απολαύσει ημέρες χαλάρωσης στην ορεινή Ήπειρο, η οποία αποτελεί αγαπημένο προορισμό της οικογένειας Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον δήμο Πωγωνίου την περασμένη εβδομάδα, όπου διέμεινε για πέντε ημέρες σε αγαπημένο του ξενώνα, ενώ στην συντροφιά του είχε αυτοδιοικητικούς του νομού με τους οποίους διατηρεί στενές σχέσεις. Μάλιστα ο Κώστας Καραμανλής το 2007, όντας πρωθυπουργός της χώρας, πέρασε της ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του στον αγαπημένο του παραδοσιακό οικισμό τουυ Δολού.

Μεταξύ άλλων στην αυτοδιοικητική παρέα του πρώην πρωθυπουργού ήταν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, οι δήμαρχοι Ζαγορίου Γιώργος Σουκουβέλος και Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, ο πρώην δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου και ο Λευτέρης Ζαγορίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τοπικά νέα της Ηπείρου, ενώ τις συζητήσεις του με φίλους μονοπώλησαν οι εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ota.gr ο πρώην πρωθυπουργός είχε στιγμές χαλάρωσης στα χωριά της Ηπείρου απόλαυσε την ηπειρώτικη κουζίνα, ενώ εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρία, παιρνώντας αρκέτες ώρες σε πεζοπορικές διαδρομές, παλαιότερα μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός έκανε ράφτινγκ στους ποταμούς της περιοχής.