Πα. Απρ 26th, 2024

Εκπλήξεις και ανατροπές στο ψηφοδέλτιο του Αλέκου Καχριμάνη για την περιφέρεια Ηπείρου

Μία άνευ προηγουμένου εκδήλωση, η οποία ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών από την άποψη της ανταπόκρισης του κόσμου, παρουσίασε τους υποψήφιους περιφεριακούς συμβούλους της παράταξής του «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου», ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα ριχτούν στην «μάχη» της περιφέρειας δίπλα στο μεγάλο φαβορί, ξεχωρίζουν άτομα με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και φρέσκα πρόσωπα που εμπλέκονται για πρώτη φορά στην πολιτική του τόπου και φέρουν καινοτόμες ιδέες για την ανάπτυξη της περιφέρειας Ηπείρου.

Στα ονόματα που ανακοινώθηκαν ξεχωρίζει αυτό του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Καλούδη, ο οποίος είναι εκλεγμένος  με την παράταξη του δημάρχου Θωμά Μπέγκα, προερχόμενου όμως από την κίνηση του Παντελή Κολόκα και πήρε την απόφαση να «μετακομίσει» στην δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση, στις προσεχείς εκλογές.

Υποψήφιος στο πλευρό του περιφερειαρχή θα συνεχίσει να είναι το έμπειρο αυτοδιοικητικο στέλεχος, Οδυσσέας Πότσης, ο οποίος παρότι οι «κακές γλώσσες» τον ήθελαν να αποσύρεται από το πολιτικό σκηνικό, ο ίδιος διέψευσε τις κασσάνδρες, κατερχόμενος ξανά στη εκλογική «μάχη».