Στην Travel Expo Cyprus 2025 συμμετείχε η ΠΙΝ
Με στόχο και την προσέλκυση των Κυπρίων τουριστών, συμμετείχε στην έκθεση Travel Expo Cyprus 2025, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συνεχίζοντας τις δράσεις εξωστρέφειας για την τουριστική ανάπτυξη των νησιών.
Σκοπός της Περιφέρειας είναι να επισκεφθούν τα νησιά του Ιονίου μεγαλύτερο ποσοστό από τους συνολικά 650.000 κύπριους που έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα κάθε χρόνο.
Στην έκθεση συμμετείχαν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία, Τουριστικά Θέρετρα, Περιφέρειες, Νησιά και Δήμοι της Ελλάδας, Διεθνείς Συμμετοχές, όπως Πολωνία, Σουηδία, Φινλανδία, Ινδία και πολλοί άλλοι.
Από Ελληνικές Περιφέρειες συμμετείχαν εκτός από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ηπείρου, Κεντρικής Ελλάδας και Βορείου Αιγαίου.
Το περίπτερο της ΠΙΝ επισκέφτηκε κοινό όλων των ηλικιακών ομάδων και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για όλα τα Ιόνια Νησιά. Επίσης υπήρξε προσέλευση από τουριστικούς παράγοντες και δημοσιογράφους, καθώς επίσης και τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου, Κωνσταντίνο Κουμή και τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο, Ιωάννη Παπαμελετίου.