Την εκστρατεία ανάδειξης του τουριστικού τους προϊόντος και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους συνεχίζουν τα Ιόνια νησιά που συμμετείχαν και στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση TTG Travel Experience 2025, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Και σε αυτήν την έκθεση που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του παγκόσμιου τουρισμού, φιλοξενώντας περισσότερους από 2.700 εκθέτες και πάνω από 55.000 επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έδωσε δυναμικό «παρών»

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο της Περιφέρειας αποτέλεσε σημείο αναφοράς, προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για το πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν των νησιών μας.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν επαφές με τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες της ιταλικής και της διεθνούς αγοράς, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών και τη διεύρυνση της τουριστικής παρουσίας των Ιονίων Νήσων.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην TTG Rimini εντάσσεται στη στρατηγική για ενίσχυση της εξωστρέφειας και εδραίωση των νησιών μας ως κορυφαίου προορισμού στη Μεσόγειο.

Το περίπτερο της ΠΙΝ επισκέφτηκε η οικονομική και εμπορική σύμβουλος της ελληνικής Πρεσβείας στη Ρώμη, Ευφροσύνη Μίτα.

Share

Τελευταία άρθρα

Δυναμική εκκίνηση για την 32η Cyclades Regatta 2026

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ιστιοδρομία της 32ης CYCLADES REGATTA 2026, το Σάββατο 20 Ιουνίου,…

2 ώρες ago

Ψηφιοποίηση του συνόλου των πολεοδομικών αδειών στο Δήμο Πειραιά

Ιδιαίτερα σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, έκαν ο δήμος Περαιά που…

4 ώρες ago

Περιβαλλοντικές παρεμβάσεις από τον δήμο Λυκόβρυσης–Πεύκης

Στην προστασία του περιβάλλοντος, την λειτουργικότητα της πόλης και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων…

6 ώρες ago

Στα Τρίκαλα για τις κοινότητες Ρομά μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης

Για τις νέες προοπτικές και δράσεις κοινωνικής ένταξης των τσιγγάνων ενημερώθηκαν τα μέλη του Συμβουλίου…

6 ώρες ago

Σε «Χάρις Αλεξίου» μετονομάστηκε το δημοτικό ωδείο Θήβας

Σε «Δημοτικό Ωδείο Χάρις Αλεξίου», ονομάστηκε, προς τιμήν της αγαπημένης ερμηνεύτριας το δημοτικό Ωδείο Θήβας,…

7 ώρες ago

Οι αρκούδες κατεβήκαν στα χωριά της Καστοριάς

Ακόμη και έξω από τις αυλές των σπιτιών, στα χωριά της Καστοριάς, έχουν φτάσει οι…

8 ώρες ago