Πα. Μαρ 29th, 2024

Δυτική Μακεδονία: Φυλλορροεί ο συνδυασμός Καρυπίδη – Χαμόγελα και αισιοδοξία στο επιτελείο Κασαπίδη

Φυλλορροεί ο συνδυασμός του νυν και υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρύπίδη, ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις τους των περιφερειακών συμβούλων Γ. Χριστοφορίδη και Κ. Ιωαννίδη, το δρόμο της εξόδου από το συνδυασμό του πήρε και ο Γιώργος Χριστοφορίδης ενώ, εκτιμάται ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι, οι οποίοι εν όψει της διαφαινόμενης ήττας, δε δείχνουν πρόθυμοι να συνεχίσουν στο πλευρό του νυν Περιφερειάρχη.

Σε δήλωσή του ο κ. Χριστοφορίδης ξεκαθαρίζει ότι στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές δεν θα είναι στο συνδυασμό του Θόδωρου Καρυπίδη.

Τελείως διαφορετική είναι η εικόνα που υπάρχει στο αντίπαλο «στρατόπεδο» του υποψηφίου της ΝΔ για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη, όπου στο επιτελείο του επικρατεί κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας ενώ, εργάζεται πυρετωδώς πάνω στην στελέχωση του συνδυασμού του, στο οποίο θα συμπεριληφθούν κατά βάση νέοι άνθρωποι, με ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία.