Τε. Ιούν 12th, 2024

Το «δίδυµο» στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που απειλεί τον Κατσιφάρα

Χτυπάνε «καμπάνες» στο επιτελείο του Απόστολου Κατσιφάρα, μετά την είδηση ότι ο Δημήτρης Κατσικόπουλος είναι έτοιμος να συμπορευτεί με τον Κώστα Σπηλιόπουλο, που κατεβαίνει ως «αντάρτης» για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αδιαφορώντας για τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ. στον πρώτο.

Η σύμπραξη Σπηλιόπουλου – Κατσικόπουλου δεν είναι ανώδυνη περίπτωση για τον περιφερειάρχη, που έχει δύο θητείες και επιθυμεί μια τρίτη. Ο φίλος της Φώφης, Κατσικόπουλος, που έχει διατελέσει δύο τετραετίες νομάρχης Αχαΐας και για πολλά χρόνια βουλευτής, έχει άκρες σε όλη την Αχαΐα, αλλά και στην Ηλεία και, καθώς ετοιμαζόταν για υποψήφιος βουλευτής (σενάριο που δεν έχει αποκλειστεί ακόμα, καθώς τίποτα δεν τον εμποδίζει να το κάνει ακόμη και αν είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια), έχει ξεκινήσει από νωρίς τις περιοδείες και την ανανέωση των επαφών του.

Πέρα από αυτό, μια κοινή υποψηφιότητα των δύο δίνει διέξοδο στον κόσμο του ΚΙΝ.ΑΛ., που πνέει μένεα εναντίον του Κατσιφάρα για τον αρραβώνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο δεν ρώτησε κανέναν.

Ο περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, ενώ είχε ισχυριστεί ότι δεν φταίει για τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, που όμως τη μεθόδευε επί 3 χρόνια σε συνεργασία με τον Σπίρτζη, είχε δεσμευτεί και ότι δεν θα εντάξει στο ψηφοδέλτιό του στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αντ’ αυτού, έφτασε στο σημείο να βάλει υποψήφιο ακόμη και τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα.

Αυτό έχει προκαλέσει πολύ μεγάλες αντιδράσεις στον κόσμο του κόμματος σε όλη την περιφέρεια, που ετοιμάζεται να συνταχθεί με το δίδυμο Σπηλιόπουλου – Κατσικόπουλου και να προκαλέσει ανατροπές