Κυ. Μάι 5th, 2024

Ο Μιχάλης Λεκάκος υποψήφιος Περιφερειακό Σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά

Ο Μιχάλης Λεκάκος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον Δυτικό Τομέα με τον συνδυασμό “Αττική Μπροστά” του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο Μιχάλης Λεκάκος είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης και απόφοιτος του Λυκείου Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Επαγγελματικά, εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται ως στέλεχος γνωστών μεγάλων επιχειρήσεων εμπορίας αυτοκινήτων.

Από τα μαθητικά του χρόνια ακόμα εντάχθηκε ενεργά στους κόλπους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΜΑΚΙ ΟΝΝΕΔ). Από τότε, διετέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Ν.Δ. Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου, Γραμματέας της Β7 Νομαρχιακής Επιτροπής Περιστερίου (ΝΟΔΕ), Αντιπρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα Αθηνών (ΔΕΕΠ), αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. από το συνέδριο του 2019 και συμμετείχε σε όλα τα Συνέδρια του κόμματος, ως αιρετός εκπρόσωπος της περιοχής του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στα κοινά της περιοχής ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, ως Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου — Λυκείου Περιστερίου και ως Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δημοτευθρωνιτών Ανατολικής Μάνης, με μεγάλη συμμετοχή σε προγράμματα εθελοντισμού και φιλανθρωπίας.

Το 2019 και ως ιδρυτικό μέλος της Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ο τότε υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γεώργιος Πατούλης, τον τίμησε, αναθέτοντάς του το συντονισμό της εκλογικής μάχης στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, στην οποία αποστολή ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία.