Σα. Δεκ 2nd, 2023

Νίκος Χιωτάκης:Στις 8 Οκτωβρίου αποφασίζουμε αν θα πάει η Αττική Μπροστά

Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Νίκου Χιωτάκη και γέμισαν τους χώρους του Politia Tennis club το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου σε πείσμα του καιρού, στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Κηφισιά, στον τόπο που θήτευσε για 12 χρόνια ως Δήμαρχος, αλλά αυτή τη φορά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα της Αττικής με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Νίκο Χαρδαλιά.

Η κεντρική αίθουσα αποδείχτηκε μικρή και πολλοί ήταν οι φίλοι του που στάθηκαν όρθιοι και παρακολούθησαν τον Νίκο Χιωτάκη αλλά και όσους από την κεντρική και αυτοδιοικητική σκηνή ήρθαν να του ευχηθούν και να τον υποστηρίξουν στη νέα του αυτοδιοικητική διαδρομή, στην Περιφέρεια Αττικής

Επώνυμες παρουσίες στήριξης του Νίκου Χιωτάκη

Στην εκδήλωση που συντόνισε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης, δίπλα στο Νίκο Χιωτάκη βρέθηκαν και τον προλόγισαν πρώτα ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι στην Νέα Δημοκρατία έχουν μάθει να δουλεύουν ως ομάδα και όχι ως μονάδα και γι΄αυτό και στις Περιφερειακές Εκλογές, θα νικήσει η παράταξη με επικεφαλής το Νίκο Χαρδαλιά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θόδωρος Ρουσσόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα έργα στην θητεία του Νίκου Χιωτάκη ως Δήμαρχου Κηφισιάς, αλλά και για το πολιτικό του ήθος.

Ακολούθησε ο βουλευτής και Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας ναύαρχος εα. Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος μίλησε για την σύμπλευση του εδώ και πολλά χρόνια με το Νίκο Χιωτάκη, τόσο όταν ήταν Δήμαρχος στο Παλαιό Φάληρο, όσο και στον ΕΣΔΚΝΑ.

Ο βουλευτής και πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος, παρέστη και μίλησε ως κάτοικος Κηφισιάς , αναφερόμενος στο πετυχημένο έργο της δημαρχιακής θητείας του Νίκου Χιωτάκη.

Ένας φίλος από τα παλιά, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, πρώην δήμαρχος Αιγάλεω και πρόεδρος της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής, μίλησε για τη συνεργασία τους ως Δήμαρχοι, στη ΤΕΔΚΝΑ αλλά και στην Ευρωπαική Επιτροπή των Περιφερειών

Τέλος , ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος σημερινός γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου , αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια για τη διαδρομή του Νίκου Χιωτάκη στην αυτοδιοίκηση Α΄βαθμού και στην πορεία του στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης, στον οποίο υπηρέτησε τα τελευταία τρία χρόνια στις θέσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Άλλες επώνυμες παρουσίες

Παραβρέθηκαν στις πρώτες σειρές οι πρώην βουλευτές Αρια Αγάτσα και Μαρία Πολύζου, οι πρώην Δήμαρχοι Γιώργος Κουράσης Χαλανδρίου, Μιλτιάδης Καρπέτας Μεταμόρφωσης και Σπύρος Ζαγάρης Μαραθώνος, η κ. Πόπη Χατζηδάκη που εκπροσώπησε τον Υπουργό Οικονομίας Κωστή Χατζηδάκη, ο Πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής της ΝΔ Σπύρος Αβραμάκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Αγ. Ανάργυροι» Θόδωρος Τσουρούλας, ιερείς, πρόεδροι Συλλόγων, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την παράταξη «Αττική Μπροστά – Νίκος Χαρδαλιάς» Νίκος Σαντοριναίος, Βαγγέλης Κάββαλος , ο δικηγόρος ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου και ο γιατρός Γιάννης Λύρας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όχι μόνο της Κηφισιάς αλλά και από όλους τους Δήμους του Βόρειου Τομέα της Αθήνας όπου είναι υποψήφιος ο Νίκος Χιωτάκης.