Από τις υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά που ξεχωρίζουν είναι αυτή της Ρένας Βασιλάκη, η οποία θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές στον Νότιο Τομέα της Αττικής.
Η κ. Βασιλάκη έχοντας υπηρετήσει με σεβασμό τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2006 και το 2010 ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος τον συστρατεύεται με τον Νίκο Χαρδαλιά, με πυξίδα την πίστη στον εθελοντισμό και την φιλανθρωπία ως Πρόεδρος των «Αθηναΐδων» αλλά και την προσφορά της στην παράδοση και τον πολιτισμό ως Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης.
Έχοντας υπηρετήσει με σεβασμό και ήθος το 2006 και το 2010 ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιστρέφω στην μεγάλη μου αγάπη και συστρατεύομαι με τον Νίκο Χαρδαλιά, έχοντας πυξίδα την πίστη μου στον εθελοντισμό και την φιλανθρωπία ως Πρόεδρος των «Αθηναΐδων» αλλά και την προσφορά στην παράδοση και τον πολιτισμό ως Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης.
Στόχος μας είναι να καταστήσουμε την Περιφέρεια Αττικής το μεγαλύτερο κέντρο πολιτιστικής δημιουργίας και διατήρησης της άυλης κληρονομιάς.
Με σεβασμό στις ρίζες μας σχεδιάζουμε την Αττική που μας εκφράζει με πυρήνα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Σας ζητώ και σε αυτό το ταξίδι να είμαστε συνοδοιπόροι και να με στηρίξετε στον Νότιο Τομέα της Αττικής!
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.
Μια αξέχαστη εμπειρία υπόσχεται ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου.
O Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη,…