Δε. Απρ 29th, 2024

Περιφέρεια Αττικής: Ξεχωρίζει η υποψηφιότητα της Ρένας Βασιλάκη στον Νότιο Τομέα με τον συνδυασμό του Χαρδαλιά

Από τις υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά που ξεχωρίζουν είναι αυτή της Ρένας Βασιλάκη, η οποία θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές στον Νότιο Τομέα της Αττικής.

Η κ. Βασιλάκη έχοντας υπηρετήσει με σεβασμό τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2006 και το 2010 ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος τον συστρατεύεται με τον Νίκο Χαρδαλιά, με πυξίδα την πίστη στον εθελοντισμό και την φιλανθρωπία ως Πρόεδρος των «Αθηναΐδων» αλλά και την προσφορά της στην παράδοση και τον πολιτισμό ως Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης.

Το μήνυμα της Ρένας Βασιλάκη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών 

Έχοντας υπηρετήσει με σεβασμό και ήθος το 2006 και το 2010 ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιστρέφω στην μεγάλη μου αγάπη και συστρατεύομαι με τον Νίκο Χαρδαλιά, έχοντας πυξίδα την πίστη μου στον εθελοντισμό και την φιλανθρωπία ως Πρόεδρος των «Αθηναΐδων» αλλά και την προσφορά στην παράδοση και τον πολιτισμό ως Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης.

Στόχος μας είναι να καταστήσουμε την Περιφέρεια Αττικής το μεγαλύτερο κέντρο πολιτιστικής δημιουργίας και διατήρησης της άυλης κληρονομιάς.

Με σεβασμό στις ρίζες μας σχεδιάζουμε την Αττική που μας εκφράζει με πυρήνα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Σας ζητώ και σε αυτό το ταξίδι να είμαστε συνοδοιπόροι και να με στηρίξετε στον Νότιο Τομέα της Αττικής!