Πε. Μαρ 28th, 2024

Το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και ζητήματα οδικής ασφάλειας στο επίκεντρο της συνάντησης Πέτσα – Πατούλη

Τα βήματα για την ταχύτερη ωρίμανση και υλοποίηση σημαντικών έργων που θα χρηματοδοτηθούν μέσω του Αναπτυξιακού Προγράμματος Α. Τρίτσης του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και ζητήματα οδικής ασφάλειας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Σ. Πέτσα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία και το σωστό σχεδιασμό προκειμένου τα έργα που θα ενταχθούν για χρηματοδότηση να μπορούν να υλοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό και να συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στην καλύτερη αντιμετώπιση και διαχείριση των επιπτώσεων από την κλιματική κρίση.

Ο Γ. Πατούλης, με αφορμή τη συνάντηση, επισήμανε ότι η συνεργασία με τον κ. Πέτσα και συνολικά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, είναι στενή και συστηματική. Μάλιστα υπογράμμισε ότι το καλό κλίμα συνεργασίας έχει συμβάλει στην διευθέτηση μιας σειράς, ανοιχτών ζητημάτων. «Συνεργαζόμαστε στενά με το Υπουργείο Εσωτερικών και τον Σ. Πέτσα για την ταχύτερη ωρίμανση έργων που θα χρηματοδοτηθούν και θα συμβάλουν στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και της θωράκισης της Αττικής από φυσικές καταστροφές», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής Μ. Μίσκα, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Α. Καλογερόπουλος και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών.