Πε. Μαρ 28th, 2024

Ρεκόρ υποψηφίων στον δήμο Αλίμου

Υποψήφιοι με τη… σέσουλα εμφανίζονται σε αρκετούς δήμους της χώρας, λόγω της αλλαγής του εκλογικού συστήματος και της καθιέρωσης της απλής αναλογικής. Μόνο στον Άλιμο έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον έξι πρόσωπα.

Ο λόγος για τον σημερινό δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη, που θα είναι εκ νέου υποψήφιος, και τον πρώην δήμαρχο Αλίμου Θάνο Ορφανό, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να έχει αυτήν τη φορά στήριξη από το ΠΑΣΟΚ (καθώς το Κίνημα Αλλαγής δεν εμφανίζεται διατεθειμένο να τον στηρίξει).

Επίσης, από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας ακούγεται ο Βαγγέλης Τσαμήτας στη θέση του Νίκου Τσαμπαρλή, ενώ στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ δύο ονόματα ακούγονται για την αντικατάσταση της πρώην υποψήφιας Ελένης Μπελιά. Αυτά της Μαρίας Νερούτσου, η οποία είναι περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου, και της δημοτικής συμβούλου Αλεξάνδρας Αρμάου-Γιαννούτσου.

Την Κυριακή Καμαρινού θα αντικαταστήσει στην ηγεσία της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, ο νεαρός σε ηλικία τοπογράφος μηχανικός Σπύρος Κρασσάκης, που έχει υπάρξει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΚΚΕ στο πρόσφατο παρελθόν.

Τέλος, ακόμα μία υποψηφιότητα αναμένεται να είναι και αυτή του Χάρη Μέξα, που θα υποστηριχθεί από τη Χρυσή Αυγή. Παράλληλα, κατά καιρούς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι σημερινοί ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Παναγουλόπουλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Σε περίπτωση που τελικά υπάρξουν και άλλοι υποψήφιοι, τότε θα μιλάμε για επτά ή και περισσότερα ψηφοδέλτια, δηλαδή για αριθμό-ρεκόρ στην ιστορία του Αλίμου…