Πα. Απρ 19th, 2024

Ο Νίκος Πέππας αναπληρωτής περιφερειάρχης Αττικής

Με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, στη θέση του αναπληρωτή περιφερειάρχη ορίστηκε 0 αντιπερειφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας.

Ο παραολυμπιονίκης Νίκος Πέππας, κατέχει πολυετή αυτοδιοικητική εμπειρία στην Νομαρχία Ανατολικής Αττικής και τον δήμο Διονύσου, γεγονός που ενέπνευσε εμπιστοσύνη στον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ώστε να τον ορίσει στην καίρια θέση του αναπληρωτή περιφερειάρχη.

Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση ανάληψης των νέων του καθηκόντων ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Αττικής για την εμπιστοσύνη του επισημαίνοντας ότι θα εργασθεί με υπευθυνότητα απέναντι στις ανάγκες των πολιτών της Αττικής.

Ο Νίκος Πέππας, διετέλεσε Αντινομάρχης επί θεμάτων Ανωνύμων Εταιρειών, Γεωργίας και Κτηνιατρικής και  Αντινομάρχης Οικονομικού, Διοικητικού και Προγραμματισμού. Επιπλέον υπήρξε μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προσβασιμότητας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Στο Δήμο Διονύσου ορίστηκε Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Ενώ τον Ιούνιο του 2012 εξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Μάλιστα στις ευρωεκλογές του 2014, ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ενώ στις Εθνικές εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Κατά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Ανατολική Αττική με την παράταξη «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πατούλη, όπου και εξελέγη με περίπου 11.000 σταυρούς προτίμησης.