Πε. Μαρ 28th, 2024

Κινήσεις πανικού από Δούρου: Δεν της βγαίνει η αντιπαράθεση και άρχισε τις… φαντασιώσεις

Φαίνεται ότι τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων  που φθάνουν καθημερινά στο επιτελείο της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και δείχνουν τον καταποντισμό της στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, έχουν προκαλέσει σύγχυση στους συνεργάτες της, που είδαν ότι δεν τους βγαίνουν οι επιθέσεις στον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και πέρασαν στις… φαντασιώσεις.

Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου της Ρένας Δούρου προχώρησε σε έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ισχυρίζονται ότι ο κ. Πατούλης δεν συμμετείχε σε προγραμματισμένο για την Δευτέρα 22 Απριλίου debate μεταξύ των υποψήφιων περιφερειαρχών Αττικής, με την πρόφαση ότι θα βρίσκεται στην Κίνα, ενώ σύμφωνα με το επιτελείο της Ρένας Δούρου ο κ. Πατούλης βρισκόταν στην  Αττική, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ο Πατ-ούλης έγινε Πατ-λούης.

Και πράγματι αυτή η ενέργεια του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη θα ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τους κανόνες του fair play των εκλογών αν ο κ. Πατούλης δεν βρισκόταν όντως στην… Κίνα.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής την περασμένη Δευτέρα, με την ιδιότητα του προέδρου ΙΣΑ και του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας επισκέφθηκε την πόλη  Ανχούι και τη Σανγκάη, όπου συναντήθηκε με κινέζους πολιτικούς και επιστήμονες, υπογράφοντας σύμφωνο με τον Πρύτανη και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου της Σανγκάης, καθώς και με Προέδρους Νοσοκομείων της Σανγκάης, με στόχο  την ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας και τον συνδυασμό των πιο σύγχρονων και εξελιγμένων μεθόδων της Δυτικής Ιατρικής, στην Υποβοηθουμένη Αναπαραγωγή και άλλες ιατρικές ειδικότητες, με τις επιστημονικές πρακτικές της Κινεζικής Παραδοσιακής Ιατρικής και την συμμετοχή Ελλήνων επιστημόνων. Οπότε ήταν αδύνατο να επιστρέψει εγκαίρως, ώστε να δώσει το «παρών» στο debate των υποψήφιων περιφερειαρχών.

Εκτός αν σύμφωνα με τους επιτελείς της Ρένας Δούρου οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από κάποια περιοχή του Λεκανοπεδίου.

Σε κάθε περίπτωση συνίσταται ψυχραιμία στο επιτελείο της απερχόμενης περιφερειάρχη…

Η παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική απάντησε:

Να μαζέψει η κα Δούρου τους μισθωμένους λασπολόγους της

Με αφορμή ανακοίνωση του εκπροσώπου της απερχόμενης από την Περιφέρεια Αττικής κυρίας Δούρου το γραφείο τύπου του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ σημειώνει τα εξής:
Η κυρία Δούρου, υπόδικη για τις εγκληματικές ευθύνες της για το θάνατο δεκάδων συμπολιτών μας επέλεξε ως τελευταία σανίδα σωτηρίας την επιχείρηση «λάσπη στον Πατούλη».
Χρησιμοποιώντας για αυτή την επιχείρηση, γνωστούς ακροδεξιούς, τους οποίους και έχει περιμαζέψει. Τους κ.κ. Μοίρα και Χριστοφορίδη.
Επειδή όλοι και όλες γνωριζόμαστε καλά την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσει τους συγκεκριμένους κυρίους, ας έχει και τις απαντήσεις στα εξής ερωτήματα.

  1. Από που πληρώνονται σήμερα οι κύριοι αυτοί;
  2. Η εφημερίδα « ΤΟ ΧΩΝΙ» πόση κρατική διαφήμιση είχε εισπράξει πριν κλείσει;
  3. Ποια η σχέση τους με τον Πετσίτη και πόσα κρατικά χρήματα εισέπραξαν από την διαφημιστική εταιρία του Πετσίτη;

Κυρία Δούρου, αρκετό πόνο έχετε προκαλέσει στους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής. Μην προκαλείτε πάλι τη νοημοσύνη μας.
Ο Γιώργος Πατούλης έχει κριθεί τρείς φορές από τους πολίτες του Αμαρουσίου για το έργο του και την προσφορά του. Αυτοί οι πολίτες σε λίγες ημέρες θα κρίνουν και εσάς ως την Περιφερειάρχη των εθνικών τραγωδιών. Φροντίστε τουλάχιστον να διατηρήσετε όση αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει. Γιατί εάν χρειαστεί να επανέλθουμε τότε θα υποχρεωθείτε να απαντήσετε σε πολύ πιο δύσκολα και δυσάρεστα θέματα.