Πε. Απρ 25th, 2024

Μιχάλης Κουλιζάκος: Το φαβορί του Πατούλη για την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων

Ο Γιώργος Πατούλης προχωρά στη μάχη της Περιφέρειας Αττικής με τις καλύτερες προοπτικές για επικράτηση έναντι των αντιπάλων του και σε αυτό παίζει αναμφισβήτητα ρόλο η στελέχωση του ψηφοδελτίου του με δυνατά ονόματα, ένα από αυτά είναι και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Κουλιζάκος για την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.

Ο Μιχάλης Κουλιζάκος δεν κατεβαίνει για πρώτη φορά στη «μάχη του σταυρού», καθώς αποτελεί ένα έμπειρο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχοντας διατελέσει αντινομάρχης Πειραιά και εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος επί σειρά ετών.

Εκτός από την πολυετή και συνεπή πορεία του στην Αυτοδιοίκηση ο Μιχάλης Κουλιζάκος αποτελεί ένα ιστορικό στέλεχος της ΝΔ στον Πειραιά, καθώς έχει ανέβει σκαλί – σκαλί την ιεραρχία της οργάνωσης, από ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Πειραιά μέχρι την ανάδειξή του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Το σίγουρο είναι ότι η συμπόρευσή του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, δίνει εξαιρετική δυναμική στον εκλεκτό της ΝΔ, με τους καλούς γνώστες της Περιφερειακής Ενότητα Νήσων να χαρακτηρίζουν τον Μιχάλη Κουλιζάκο  ως το «βαρύ πυροβολικό» του Πατούλη στα νησιά.