Κυ. Απρ 14th, 2024
Γιώργος Κασαπίδης

Ο Γιώργος Κασαπίδης υποψήφιος της ΝΔ στην Δυτική Μακεδονία

Συναντήσεις με τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη κ. Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου του 2019 είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του βουλευτή κ. Γιώργου Κασαπίδη στην Δυτική Μακεδονία «κλείδωσαν» πλέον όλες οι γαλάζιες υποψηφιότητες της ΝΔ σε επίπεδο περιφερειών στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη κ. Απ. Τζιτζικώστα.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα την Παρασκευή στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό της πρόγραμμα για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.

Δείτε ακόμα:

Γιώργος Κασαπίδης: Θα διεκδικήσω την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας