Πε. Ιούν 20th, 2024

Στον Έβρο ο Στέλιος Πέτσας – Συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς για τις καταστροφές λόγω κακοκαιρίας

Διήμερη επίσκεψη στον Έβρο θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να επισκεφθεί περιοχές που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Ειδικότερα, σήμερα ο κ. Πέτσας θα βρεθεί στο Σουφλί, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον δήμαρχο, Παναγιώτη Καλακίκο και θα ενημερωθεί για τις καταστροφές που υπέστη ο δήμος.

Αμέσως μετά θα μεταβεί στον οικισμό Μικρού Δερείου, όπου θα συναντήσει οικογένειες πλημμυροπαθών, στη συνέχεια στο Διδυμότειχο όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και μαζί θα επισκεφθούν πληγείσες περιοχές του δήμου.

Το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στην Ορεστιάδα, όπου ο αναπληρωτής υπουργός θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ορεστιάδας και πρόεδρο της ΠΕΔ Έβρου, Βασίλη Μαυρίδη.

Την Τρίτη, ο κ. Πέτσας θα έχει συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο.

Κατόπιν θα επισκεφθεί τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αλεξανδρούπολης και θα συνεχίσει στο δημαρχείο της πόλης, όπου θα συνομιλήσει με τον δήμαρχο, Γιάννη Ζαμπούκη, με τον οποίο θα μεταβούν σε σημεία που υπέστησαν πλημμύρες.

Η επίσκεψη του κ. Πέτσα θα ολοκληρωθεί με δηλώσεις που θα κάνει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.