Κυ. Μάι 5th, 2024

Δήμος Πεύκης-Λυκόβρυσης: Η κόντρα Μαρίνας Πατούλη με τον Γρηγόρη Λέων φαίνεται πως έχει μέλλον…

Η αντιπαλότητα μεταξύ της Μαρίνας Πατούλη και του Γρηγόρη Λέων που έθεσαν και οι δυο υποψηφιότητα για την δημαρχία του Δήμου Πεύκης-Λυκόβρυσης φαίνεται πως έχει μέλλον. Η κα Πατούλη το βράδυ των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου,  μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, εμφανίζεται σε βίντεο να κάνει ένα υποτιμητικό σχόλιο προς τον ανθυποψηφιό της Γρηγόρη Λέων, το οποίο προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στον β γύρο των δημοτικών εκλογών δήμαρχος στον Δήμο Πεύκης-Λυκόβρυσης  εξελέγη ο Μάριος Ψύχαλης με 54,38% και αξιωματική αντιπολίτευση ο Γρηγόρης Λέων με 45,62%. Η Μαρίνα Πατούλη  συγκέντρωσε στον α γύρο μόνο 16,25% και έμεινε στην θέση της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως.

Όταν το βράδυ των εκλογών ο Γρηγόρης Λέων πήγε στο εκλογικό κέντρο του Μάριου Ψυχάλη  να τον συγχαρεί  για την νίκη του βρήκε εκεί την Μαρίνα Πατούλη  και άπλωσε το χέρι του να την χαιρετήσει, εισπράττοντας  από πλευράς της το δηκτικό σχόλιο: «μυρίζεις πτωμαΐνη». Ο Γρηγόρης Λέων αντέδρασε ψύχραιμα, δεν έδωσε συνέχεια   και αποχώρησε χαμογελώντας. Το βίντεο κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας την αντίδραση του κ.Λέων ο οποίος δήλωσε: «Ο δημόσιος διάλογος οφείλει να αποφεύγει τοξικές και εκδικητικές συμπεριφορές. Η Ενωμένη συμπολίτευση του δήμου φαίνεται να αγνοεί αυτούς τους κανόνες». Από την πλευρά της η κ.Πατούλη υποστήριξε ότι το σχόλιο ήταν σε απάντηση προηγούμενου σχολίου που είχε κάνει την πρώτη Κυριακή των εκλογών ο Γρηγόρης Λέων, ότι ο συνδυασμός της δεν είχε καμία πιθανότητα επιτυχίας, λέγοντας στα άτομα που ήταν μαζί του «εδώ μυρίζει πτωμαΐνη και το ξέρω αυτό από την δουλειά μου».