Σας έχουμε πει ότι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Αθηνών θα έχει έντονο άρωμα Δήμου Αθηναίων, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου υποψήφιοι θα είναι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του κόμματος και υποψήφιος για την ηγεσία στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές Παύλος Γερουλάνος, αλλά και η -πρώτη σε σταυρούς προτίμησης- δημοτική σύμβουλος Ρωξάνη Μπέη.
Όσον αφορά πάντως την υποψηφιότητα της κόρης του αείμνηστου δημάρχου της πρωτεύουσας Δημήτρη Μπέη, προωθείται ιδιαίτερα από το «προεδρικό σύστημα», στο πλαίσιο της ριζικής ανανέωσης των προσώπων που επιδιώκει η Χαριλάου Τρικούπη, γεγονός που καταδεικνύει, άλλωστε, και η εκλογή της στην 8η θέση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν πολυάρεσε στο περιβάλλον του Παύλου Γερουλάνου, που βλέπουν στο πρόσωπο της 31χρονης δικηγόρου έναν ισχυρό «εσωτερικό αντίπαλο».
Από το ένθετο e-ota της εφημερίδας Παραπολιτικά
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.
Μια αξέχαστη εμπειρία υπόσχεται ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου.
O Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη,…
Υπογράφηκε η σύμβαση ενός έργου συνολικού προϋπολογισμού 2,08 εκατ. ευρώ.
Θριάσιο, Θήβα και Ζευγολατιό θωρακίζονται για την αποτροπή παράνομων διελεύσεων, βανδαλισμών και δολιοφθορών.
Αποκαλύφθηκε το μεγάλο Αθλητικό Πάρκο του Ελληνικού.