Σα. Απρ 20th, 2024

Ο Πολάκης κομπάζει για τα ποσοστά του ως δήμαρχος, ενώ ήταν ο μοναδικός υποψήφιος

Τον εκνευρισμό του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με τις επιχειρήσεις του δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας και την προμήθεια επιπλέον αλατιού, προκειμένου να καθαριστούν οι δρόμοι από το χιόνι.

Με ύφος «αψύ Σαφακιανού» και τη γνωστή του ρητορική ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε στον δήμαρχο της πρωτεύουσας,  ο οποίος νωρίτερα  δήλωσε ότι ο Παύλος Πολάκης μπέρδεψε «το αλάτι με την λάσπη».

«Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία «μαύρα ταμεία», ανέφερε επίσης στην ανακοίνωσή του ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Παύλος Πολάκης σήκωσε το γάντι και μέσω faceboοk κάλεσε τον κ. Μπακογιάννη να αναμετρηθούν ως προς τα πεπραγμένα τους ως δήμαρχοι:

«Το τι Δήμαρχος ήμουν εγώ ρώτα στα Σφακιά να σου πούνε και όταν τη ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που θα ξανακατέβεις πάρεις ποσοστό 96,4% ΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ», γράφει χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στις δημοτικές εκλογές του 2014 όπου ο Παύλος Πολάκης εξελέγη με ποσοστό 96,4% ήταν και ο μοναδικός διεκδικητής του δήμου Σφακίων