Σα. Απρ 20th, 2024

Θλίψη στην κηδεία της μητέρας του Πατούλη – Κύμα συμπαράστασης στον περιφερειάρχη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία της μητέρας του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Συντετριμμένος ο περιφερειάρχης Αττικής έφτασε στη Μητρόπολη Αμαρουσίου, όπου είπε το τελευταίο αντίο στην πολυαγαπημένη του μητέρα Πόπη, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρίνα και τον μοναχογιό τους Αλέξανδρο.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο και τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά του κοροναϊού.

Στην εκκλησία έδωσαν το «παρών» να συμπαρασταθούν στις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια του περιφερειάρχη στελέχη της περιφέρειας Αττικής και συνεργάτες του κ. Πατούλη, ενώ παρών ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Ο Γιώργος Πατούλης σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε όλους όσοι του στάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές: «Σας ευχαριστώ για τα χιλιάδες μηνύματα σας που μας συνοδεύουν αυτή τη δύσκολη ώρα. Να αγαπάτε τους ανθρώπους σας και να τους το λέτε κάθε μέρα».

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος εις μνήμην Καλλιόπης Κατελάνου-Πατούλη (αρ. λογαριασμού EUROBANK – IBAN GR3002602790000610200617840)

Δείτε εικόνες: