Featured

Γενέθλια για τον γιο του Τάκη Θεοδωρικάκου – Οι ευχές του υπουργού

Γεμάτη και ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, καθώς εκτός από την παρουσίαση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», σαν σήμερα ήρθε στη ζωή ο γιος του Δημήτρης.

Ο υπουργός Εσωτερικών μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια όμορφη φωτογραφία με τον γιο του με την ευχή ο Δημήτρης να είναι πάντα χαρούμενος, υγιής και να πετύχει σε ο,τι βάλεις στόχο στη ζωή του.

«Μια πολύ γεμάτη, εργάσιμη ημέρα και ξεχωριστή, αφού παρουσιάσαμε το πρόγραμμα έργων “Αντώνης Τρίτσης” της αυτοδιοίκησης, για μένα είναι μια σπουδαία ημέρα και για έναν άλλο λόγο! Τα γενέθλια του Δημήτρη! Να τα χιλιάσεις γιε μου και να είσαι πάντα χαρούμενος,υγιής και να πετύχεις σε ο,τι βάλεις στόχο στη ζωή σου», έγραψε στο facebook o Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τελευταία άρθρα

Ισίδωρος Μάδης: «Η καλύτερη καταστολή είναι η πρόληψη»

Την ανάγκη η χώρα να επενδύσει ουσιαστικά στην πρόληψη και όχι μόνο στη διαχείριση των…

39 λεπτά ago

Κατερίνη: Σε λειτουργία το αναβαθμισμένο δημοτικό πάρκινγκ στην Παραλία

Στοχεύει στην ουσιαστική μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και την εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών.

4 ώρες ago

Σπάρτη: Νέο πρόσωπο για τα σχολεία Αγίου Ιωάννη

Αλλάζει ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.

4 ώρες ago

Σπέτσες: 2 εκ. ευρώ για αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

4 ώρες ago

Συνάντηση Τοψίδη με το κλιμάκιο του ΟΟΣΑ για το Δημογραφικό

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.

4 ώρες ago

Σαμοθράκη: Αναβαθμίζεται το ελικοδρόμιο του νησιού

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.

4 ώρες ago