Με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο πλαίσιο των επαφών του με Υπουργούς για θέματα της πόλης.
Ο κ. Μώραλης συζήτησε με τον κ. Γεραπετρίτη μια σειρά ζητημάτων, αρμοδιότητας διαφόρων υπουργείων, τα οποία απασχολούν την πόλη του Πειραιά.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επεσήμανε σε δήλωσή του:
«Συναντήθηκα με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, τον οποίο ενημέρωσα για τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον Πειραιά. Η συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Υπάρχει διαρκής επικοινωνία και συνεννόηση προκειμένου τα ζητήματα αυτά να δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Πειραιώτες και την πόλη με το μεγάλο λιμάνι της χώρας».
Εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι δημοπρατήσεις τριών έργων ύψους 4,25 εκατ. ευρώ στη Γορτυνία.
Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της παράκτιας διάβρωσης…
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, δημοπρατήθηκε σήμερα, με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής,…
Τοποθετήθηκαν οι 4 πρώτοι, υπερσύγχρονοι κάδοι απορριμμάτων που λειτουργούν με φωτοβολταϊκό.
Προχωρά η ωρίμανση του έργου της δημιουργίας του Διαχρονικού Μουσείου Ξάνθης.
Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το Σχέδιο Διαχείρισης της Προστατευόμενης Περιοχής Βιοποικιλότητας «Νήσος Γυάρος και θαλάσσια ζώνη».