slider

Ολλανδικά τηλεοπτικά συνεργεία έφερε ο Τσιάκος για την προβολή της Καρδίτσας στις Βρυξέλλες

Ολλανδικά τηλεοπτικά συνεργεία βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Καρδίτσα για την παραγωγή ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί στις Βρυξέλλες.

Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκε ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Τσιάκος, ο οποίος αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την εξωστρέφεια της Καρδίτσας και την πανευρωπαϊκή προβολή της.

Το ντοκιμαντέρ αφορά την προβολή της Καρδίτσας ως πόλη του ποδηλάτου, ως πόλη Βιώσιμης Αστικής κινητικότητας.

Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Οι επισκέπτες μας, που ήδη έχουν επισκεφτεί αρκετές χώρες και πόλεις της Ευρώπης, δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία μας, από την πόλη και τους κατοίκους της. Η Καρδίτσα της εξωστρέφειας, η Καρδίτσα που αξίζει να ζεις, η Καρδίτσα που ζεις από επιλογή είναι παρούσα».

Τελευταία άρθρα

Δήμος Αμαρουσίου: Μηδενική ανοχή στη διαφθορά

Απόλυτη συνεργασία με τις αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης στην Υ.ΔΟΜ.

13 ώρες ago

Επιστροφή στα θρανία για τον Δήμαρχο Γλυφάδας

Στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας επέστρεψε ο Δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, μετά από πρόσκληση των μαθητών.

13 ώρες ago

Δράσεις για την τουριστική προβολή του Δήμου Σουφλίου

Ο Δήμος Σουφλίου επενδύει στην εξωστρέφεια, προωθώντας τη μοναδική του ταυτότητα, την ιστορία του μεταξιού,…

14 ώρες ago

Ανοιχτό θέατρο στη Νεάπολη ετοιμάζει ο Δήμος Μονεμβασίας

Υπέβαλε πρόταση χρηματοδότησης στο Πράσινο Ταμείο.

14 ώρες ago

Νέα Σμύρνη: Ο Ν. Χαρδαλιάς εγκαινίασε τις παιδικές χαρές του Άλσους

Γ. Κουτελάκης: «Οι παιδικές χαρές είναι μόνο η αρχή, καθώς με τον Ν. Χαρδαλιά στην…

15 ώρες ago

Σκάνδαλο στις Πολεοδομίες: Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς – Οι ενέργειες που είχαν γίνει

Ο Δήμος Κηφισιάς τοποθετήθηκε επίσημα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να δρούσε…

15 ώρες ago