ΔΗΜΟΙ

1o Φεστιβάλ Εθελοντισμού από την Περιφέρεια Αττικής

Στο 1ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού, που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής, συμμετέχει ο Δήμος Αθηναίων και καλεί τον κόσμο να γνωρίσει από κοντά την πιο ενεργή ομάδα της πόλης.

Επειδή ο εθελοντισμός είναι μια σχέση που χτίζεται, μπορείς στο Φεστιβάλ να γνωρίσεις την ομάδα, να συζητήσεις, να μοιραστείς, να βρεις τον δικό σου τρόπο να συμμετέχεις. Ο εθελοντισμός δεν ξεκινά και δεν τελειώνει σε μια δράση. Είναι οι άνθρωποι που συναντιούνται, οι ιδέες που μοιράζονται, οι εμπειρίες που ανταλλάσσονται και κυρίως η διάθεση να προσφέρει κάποιος μαζί στην πόλη και στην κοινωνία.

“Στη δράση αυτή θέλουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να ακούσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας, να συζητήσουμε τι σας ενδιαφέρει και πώς μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στις δράσεις μας. Γιατί κάθε εθελοντής έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει. Και όταν όλες αυτές οι διαφορετικές δυνάμεις συναντιούνται, δημιουργείται κάτι μεγαλύτερο. Ελάτε να γνωριστούμε! Να συνδεθούμε! Να δράσουμε μαζί! Για μια Αθήνα όπως την θέλεις” δηλώνει η Αντιδήμαρχος Κοινωνίας των Πολιτών & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων, Ζαχαρούλα Αγρογιάννη Μουκριώτου.

– Τόπος: Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do)
– Ημερομηνία: Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2026
– Ώρα: 11:00 – 19:00

Τελευταία άρθρα

Σταθερά τα τέλη καθαριότητας & φωτισμού σε Παπάγο-Χολαργό

Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε για τη νέα χρονιά τη διατήρηση των τελών καθαριότητας και φωτισμού…

4 λεπτά ago

Ενεργειακή αναβάθμιση για το 20ό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Προχωρούν οι διαδικασίες από τον Δήμο Χαλκιδέων.

46 λεπτά ago

Λάρισα: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το Πράσινο Σημείο

Επόμενο βήμα η διαγωνιστική διαδικασία για τον εξοπλισμό.

1 ώρα ago

Το μπάσκετ με αμαξίδιο επιστρέφει δυναμικά στην καρδιά της Αθήνας

Μια διοργάνωση που αναδεικνύει τη δύναμη της συμμετοχής, την ισότητα, την προσβασιμότητα και τον σεβασμό…

1 ώρα ago

81 νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Ζακύνθου μέσω ΑΣΕΠ

Έμφαση δίνεται στην εντοπιότητα.

2 ώρες ago

2.000 νέα φυτά και 1.100 τ.μ. γκαζόν στην πλατεία Κλαυθμώνος

Πιο πράσινη και φιλική για τους κατοίκους του κέντρου της πόλης είναι η πλατεία Κλαυθμώνος,…

2 ώρες ago