Σα. Απρ 20th, 2024

Συναντήσεις στην Πειραιώς με φόντο τις εκλογές στην ΚΕΔΕ – Τι αποφασίστηκε

Συνάντηση με θέμα τις εκλογές στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της γραμματείας Αυτοδιοίκησης, για την εκπροσώπηση της παράταξης στα όργανα.

Ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης Σπύρος Σταθούλης , συναντήθηκε με τους δύο αυτοδιοικητικούς που έχουν δηλώσει επίσημα ότι επιθυμούν να διεκδικήσουν την προεδρεία της ΚΕΔΕ , ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Πυλαία-Χορτιάτη κ. Καιτετζίδης Ιγνάτιος και ο δήμαρχος Ζωγράφου κ. Θώδας Βασίλειος.

Από την συνάντηση, που έγινε σε καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε από όλους τους παριστάμενους η κοινή γραμμή να υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στην εκλογή των οργάνων της ΚΕΔΕ , μιας και εκτιμούν ότι προέχει να διασφαλιστεί η ενότητα και η σύμπνοια στην παράταξη, προκειμένου να διασφαλιστεί πλήρως η επικράτηση στην εκλογική διαδικασία, από την στιγμή που διαθέτουν ισχυρή πλειοψηφία στις εκλεγμένες δημοτικές αρχές.

Έγινε συζήτηση διεξοδική για θεσμικά ζητήματα αλλά και για την συγκρότηση ενός δυνατού ενωτικού ψηφοδελτίου και ζητήθηκε να κατατεθούν τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να κατέλθουν ως υποψήφιοι για την νέα διοίκηση της ΚΕΔΕ .

Ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης κ. Σταθούλης δεσμεύτηκε να συνεχίσουν οι συζητήσεις και θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες ημέρες νέα συνάντηση των τεσσάρων , για να κλείσει και αυτό το επίμαχο σημείο.

Για πλούσιο παρασκήνιο κάντε like εδώ.