Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Γεωργίου Πιστιόλα, θεμελιωτή της εταιρείας «Agrino».
Σε μήνυμά του, αναφέρει τα εξής:
«Το Αγρίνιο, η Δυτική Ελλάδα, αλλά το σύνολο της χώρας, έχασαν έναν πρωτοπόρο της επιχειρηματικής εξωστρέφειας και έναν άνθρωπο που σε όλη τη διάρκεια της ζωής του υπήρξε αφοσιωμένος στην οικογένεια και τον τόπο του, διεκδικώντας πάντα για τον εαυτό του αλλά και τους συνανθρώπους του, τη διαρκή εξέλιξη και βελτίωση.
Η απώλεια του Γεώργιου Πιστιόλα μας θλίβει βαθύτατα. Όμως το παράδειγμα της ζωής και της δράσης του, αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας. Και απόδειξη όσων μπορούμε να πετύχουμε με μοναδικά όπλα, τη δουλειά, τη θέληση και την προσήλωση στον στόχο. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».
Ένα νέο, πράσινο κεφάλαιο ανοίγει στον Ελαιώνα.
Η 9η Έκθεση Οχημάτων Εποχής στον Δρόμο των Ποιητών.
Ενισχύεται η ανθεκτικότητα του συστήματος ύδρευσης απέναντι σε μελλοντικά ακραία φαινόμενα.
Εκδόθηκε η ΚΥΑ για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026».
Τον συνόδευσαν η Λίνα Μενδώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης - Η απάντηση Δούκα στις δηλώσεις…
Ο Δήμος Χαλκιδέων πραγματοποιεί συνεχείς εργασίες για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε περιοχές του Δήμου.…