Πε. Μαρ 28th, 2024

Δεν θα είναι υποψήφιος για τον δήμο Τρικκαίων ο Δημήτρης Χατζηγάκης – Στηρίζει Παπαστεργίου

Τους λόγους που τον οδήγησαν να μην συμμετέχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Τρικκαίων, αλλά και την υποψηφιότητα που θα υποστηρίξει στην κάλπη του Μαΐου, εξήγησε σε συνέντευξή του στη Λέσχη 97,6, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή Πορείας, Δημήτρης Χατζηγάκης.

Ο κ. Χατζηγάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η καλύτερη επιλογή για τον δήμο Τρικκαίων, όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό στον δήμο, είναι ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ενώ συμπλήρωσε ότι στον συνδυασμό του νυν δημάρχου «Επανεκκίνηση Τώρα» έχουν ενσωματωθεί πρόσωπα από την παράταξη του ίδιου, των οποίων την προσπάθεια θα στηρίξει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Στο συνδυασμό του κ. Παπαστεργίου υπάρχουν άνθρωποι που ήταν στο συνδυασμό μου και έχουν επιλέξει να πάνε εκεί τώρα» συνέχισε «δεν είμαι αχάριστος και πρέπει να βοηθήσω όσους με είχαν κι εμένα βοηθήσει. Και επειδή πιστεύω στη φράση ‘το μη χείρον βέλτιστον’, στην υπάρχουσα κατάσταση ο κ. Παπαστεργίου είναι η καλύτερη λύση»

Αναφορικά με τους λόγους που αποσύρεται από τις επικείμενες δημοτικές εκλογές είπε: «Η ‘Αλλαγή Πορείας’ έπαιξε το ρόλο της σε αυτό το διάστημα των 5 ετών, δώσαμε το στίγμα μας, δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε, και αποφασίσαμε να μην κατεβούμε και ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του» είπε και συμπλήρωσε ότι καίτοι έκανε προσπάθεια συγκρότησης ενιαίου αντιπολιτευτικού μετώπου, δεν κατέστη αυτό δυνατόν.»