Τε. Μάι 8th, 2024

Δυναμική η υποψηφιότητα του Γιώργου Γιακουμάκη στο ψηφοδέλτιο Μαρκογιαννάκη για την ΠΕ Λασιθίου

Ιδιαίτερη ώθηση δίνει στον εκλεκτό της ΝΔ για την περιφέρεια Κρήτης Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, η υποψηφιότητα του επιχειρηματία Γιώργου Γιακουμάκη για την ΠΕ Λασιθίου, εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών στην περιφέρεια Κρήτης.

Ο επιχειρηματίας με κύριο γνώμονα την αγάπη του για την Κρήτη ανακοίνωσε την κάθοδό του στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη, δηλώνοντας διατεθιμένος να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της περιφέρειας Κρήτης, αλλά κυρίως τη «δημιουργική πολιτική αναγέννηση του νησιού, με σχέδιο, με προτάσεις», όπως δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με έμπειρους αυτοδιοικητικούς της περιοχής ο Γιώργος Γιακουμάκης αποτελεί ένα «δυνατό χαρτί» στα χέρια του Μαρκογιαννάκη για τον Νομό Λασιθίου, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο με ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία και έντονη δραστηριότητα σε τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Γιακουμάκη:

Γιώργος Γιακουμάκης : Με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για να πάει «Η Κρήτη Μπροστά»

Με αίσθημα ευθύνης, ομαδικό πνεύμα και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς έλαβα την απόφαση να συμμετέχω σε μία συλλογική προσπάθεια, που στόχο έχει να ξανακάνει την Κρήτη πρωτοπόρο.
Μία προσπάθεια της οποίας ηγείται ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα, με μόρφωση, γνώσεις, εμπειρίες, διοικητικές ικανότητες και δυνατότητα σύνθεσης χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις. Ένας νέος άνθρωπος, που παράγει ατόφιο πολιτικό λόγο και που είναι εδώ για να βοηθήσει να πάει η Κρήτη Μπροστά!
Συμπορεύομαι μαζί του στην μάχη της αυτοδιοίκησης επιθυμώντας να προσφέρω τα μέγιστα στον τόπο μου. Για να οχυρώσει και να διασφαλίσει το μέλλον της Κρήτης.
Το νησί μας έχει ανάγκη από μια δημιουργική πολιτική αναγέννηση, με σχέδιο, με προτάσεις. Χρειάζεται μια Περιφέρεια που θα απαρτίζεται από τους καλύτερους.
Από τους καλύτερους παλαιούς και από τους καλύτερους νέους.

Γιώργος Γιακουμάκης
Επιχειρηματίας