Β΄ ΑΘΗΝΩΝ

Ισχυρό ρεύμα υπέρ της Νάντιας Γιαννακοπούλου στον Δυτικό Τομέα

Ισχυρό “ρεύμα” φαίνεται να καταγράφει η υποψηφιότητα της Νάντιας Γιαννακοπούλου, η οποία διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στον Δυτικό Τομέα της αναμορφωμένης Β΄Αθηνών.

Η αν. Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, που θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά του Κινήματος Αλλαγής, έχει καταφέρει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους προοδευτικούς πολίτες του Δυτικού Τομέα, που αναζητούν το φρέσκο και το καινούριο την πολιτική του Δυτικού Τομέα, γεγονός που την καθιστά μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της μιας και μοναδικής έδρας του ΚΙΝΑΛ.

Η δυναμική μάλιστα της Νάντιας Γιαννακοπούλου φάνηκε από όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε στους δήμους του Δυτικού Τομέα, στις οποίες έδωσαν το παρών πολίτες όλων των κοινωνικών στρωμάτων και επαγγελμάτων, αλλά και πολλοί νέοι άνθρωποι.

Μάλιστα, η κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση θύμισε άλλες εποχές, με την πλατεία του Περιστερόυ να αποδεικνύεται μικρή για να χωρέσει τα μέλη, τους φίλους και τους προοδευτικούς ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής που πήγαν για να ακούσουν την ομιλία της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Παράλληλα, πραγματοποίησε μια έξυπνη και πρωτότυπη προεκλογική εκστρατεία, με κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας της το « #den_trexw #den_stamatw Δυτικά, Δυνατά! #dytika_dynata #me_nadia». Και πράγματι η Νάντια Γιαννακοπούλου δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να οργώνει τις λαϊκές γειτονιές του Δυτικού Τομέα.

Να σημειωθεί ότι μεγάλο πάταγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε και το προεκλογικό της σποτ, που τη δείχνει να μπαίνει δυναμικά στο ρινγκ και να κάνει kick boxing, θέλοντας να δείξει το πείσμα, αλλά και το σχέδιο με το οποίο μάχεται ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι την ιδέα για το σποτ είχε ο σύζυγός της, ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης.

Τελευταία άρθρα

Δήμος Βιάννου: Καλύπτει από το 2027 τα ενοίκια εκπαιδευτικών που επιλέγουν να μείνουν στην περιοχή

Σε μία ουσιαστική παρέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης εκπαιδευτικών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων…

12 ώρες ago

Παρέμβαση Κολιάδη για την παραλία Τσαμπίκα μετά τις καταγγελίες για εργασίες

Άμεση παρέμβαση για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην παραλία Τσαμπίκα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ρόδου…

12 ώρες ago

Δυτική Μακεδονία: Νέα τουριστική ταυτότητα με ψηφιακή πύλη, AI και στόχο τον τουρισμό τεσσάρων εποχών

Σε μια νέα φάση οργανωμένης τουριστικής προβολής επιχειρεί να περάσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας…

12 ώρες ago

Καλαμάτα: Εγκαινιάστηκε η αναβαθμισμένη κεντρική παιδική χαρά στο αναψυκτήριο

Στην παράδοση μιας ακόμη αναβαθμισμένης υποδομής για παιδιά και οικογένειες προχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας, με…

13 ώρες ago

Αγία Παρασκευή: Πλήθος κόσμου στη δεύτερη μέρα της «Πόλης Πολιτισμού 2026» – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι εκδηλώσεις της «Πόλης Πολιτισμού 2026» στην…

13 ώρες ago

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς και «Red Code» για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Ιδιαίτερα επιβαρυμένες καιρικές συνθήκες διαμορφώνονται σήμερα, Κυριακή 30 Αυγούστου 2026, σε αρκετές περιοχές της χώρας,…

13 ώρες ago