Τρ. Μαρ 19th, 2024

Ισχυρό ρεύμα υπέρ της Νάντιας Γιαννακοπούλου στον Δυτικό Τομέα

Ισχυρό “ρεύμα” φαίνεται να καταγράφει η υποψηφιότητα της Νάντιας Γιαννακοπούλου, η οποία διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στον Δυτικό Τομέα της αναμορφωμένης Β΄Αθηνών.

Η αν. Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, που θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά του Κινήματος Αλλαγής, έχει καταφέρει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους προοδευτικούς πολίτες του Δυτικού Τομέα, που αναζητούν το φρέσκο και το καινούριο την πολιτική του Δυτικού Τομέα, γεγονός που την καθιστά μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της μιας και μοναδικής έδρας του ΚΙΝΑΛ.

Η δυναμική μάλιστα της Νάντιας Γιαννακοπούλου φάνηκε από όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε στους δήμους του Δυτικού Τομέα, στις οποίες έδωσαν το παρών πολίτες όλων των κοινωνικών στρωμάτων και επαγγελμάτων, αλλά και πολλοί νέοι άνθρωποι.

Μάλιστα, η κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση θύμισε άλλες εποχές, με την πλατεία του Περιστερόυ να αποδεικνύεται μικρή για να χωρέσει τα μέλη, τους φίλους και τους προοδευτικούς ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής που πήγαν για να ακούσουν την ομιλία της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Παράλληλα, πραγματοποίησε μια έξυπνη και πρωτότυπη προεκλογική εκστρατεία, με κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας της το « #den_trexw #den_stamatw Δυτικά, Δυνατά! #dytika_dynata #me_nadia». Και πράγματι η Νάντια Γιαννακοπούλου δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να οργώνει τις λαϊκές γειτονιές του Δυτικού Τομέα.

Να σημειωθεί ότι μεγάλο πάταγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε και το προεκλογικό της σποτ, που τη δείχνει να μπαίνει δυναμικά στο ρινγκ και να κάνει kick boxing, θέλοντας να δείξει το πείσμα, αλλά και το σχέδιο με το οποίο μάχεται ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι την ιδέα για το σποτ είχε ο σύζυγός της, ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης.