Πα. Απρ 19th, 2024

Δήλωση του Αλέξανδρου Αρβανιτάκη για τον β’ γύρο των εκλογών στον δήμο Αγίου Δημητρίου

Ενόψει του Β’ Γύρου των Δημοτικών Εκλογών στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου κ. Αλέξανδρος Αρβανιτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Την Κυριακή 2 Ιουνίου ο κυρίαρχος λαός του δήμου μας καλείται να εκλέξει τον δήμαρχο της πόλης για την επόμενη τετραετία.

Οι εποχές στις οποίες υποψήφιοι δήμαρχοι υποδείκνυαν στους ψηφοφόρους τους επιθυμητές επιλογές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Θεωρούμε ότι κάθε ψηφοφόρος έχει το κριτήριο να επιλέξει τον δήμαρχο που επιθυμεί.

Εμείς, ως Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, μια πολυσυλλεκτική παράταξη που επιδίωξε να διατυπώσει έναν στιβαρό προγραμματικό λόγο, με ήθος και σοβαρότητα σε όλη την περίοδο της προεκλογικής περιόδου, δεν θα επιδιώξουμε να ποδηγετήσουμε ή να καθοδηγήσουμε τους ανθρώπους που μας επέλεξαν την 26η Μαΐου.

Σεβόμενοι όμως την πολιτική μας πρόταση, οφείλουμε να σταθούμε απέναντι στη σημερινή αλαζονική δημοτική αρχή της κας Ανδρούτσου που έχει καταδικάσει τον Άγιο Δημήτριο σε στασιμότητα τα τελευταία 9 χρόνια αλλά και σε συμπεριφορές ανοίκιες και προσβλητικές που εκφράστηκαν κατά κόρον από την παράταξη της έως σήμερα αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ταυτόχρονα, στεκόμαστε ξεκάθαρα απέναντι στην έως τώρα περιφερειακή διοίκηση της κας Δούρου, που μόνο δεινά επιφύλαξε για τους κατοίκους της Περιφέρειας Αττικής.

Καλούμε λοιπόν τους δημότες του Αγίου Δημητρίου να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 2 Ιουνίου επιλέγοντας τους δημοτικούς και περιφερειακούς άρχοντες σύμφωνα με τη συνείδησή τους”.