Πε. Μαρ 28th, 2024

Τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου στηρίζει ο Νικολαράκος στον δήμο Αμαρουσίου για τον β’ γύρο

Την συστράτευση του με τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου για τον δήμο Αμαρουσίου στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιάννης Νικολαράκος.

Ο ίδιος κατήλθε ως υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου στον α΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών καταγράφοντας το ποσοστό του 6,86% , ενώ για τις επαναληπτικές εκλογές δήλωσε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Αμπατζόγλου, προσθέτοντας νέα δυναμική στο συνδυασμό του εκλεκτού της ΝΔ, Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Γιάννη Νικολαράκου: 

Φίλοι μου καλησπέρα,

Σας ενημερώνω ότι μετά από ώριμη σκέψη και σοβαρό προβληματισμό για το αύριο του Δήμου μας και έχοντας αναλύσει όλες τις ενναλακτικές με μεγάλη προσοχή, συζήτησα πριν λίγο με τον Θ. Αμπατζόγλου και αφού ξεκαθαρίσαμε τις προθέσεις που αφορούν στο αύριο του Αμαρουσίου, είδαμε ότι μπορούμε να έχουμε σύγκληση απόψεων και θέσεων και να πορευτούμε μαζί με Πάθος και Λύσεις στη Νέα Εποχή του Αμαρουσίου.

Στο πλαίσιο αυτό στηρίζω την επόμενη Κυριακή τον Θ. Αμπατζόγλου για Δήμαρχο και σας ζητώ να συμπορευτείτε για άλλη μια φορά μαζί μου στη νέα μας κοινή πορεία!
Με Πάθος και Λύσεις για Μια Νέα Εποχή στο Μαρούσι!