Κυ. Ιούν 23rd, 2024

«Θρίλερ» στον δήμο Αιγάλεω – Για λάθος αποτελέσματα κάνει λόγο ο Γιάννης Γκίκας

 Σε μάχη για γερά νεύρα εξελίσσεται η εκλογική μάχη για τον δήμο Αιγάλεω, καθώς η διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Μπίρμπα και τον Γιάννη Γκίκα ανήλθε στις 11 ψήφους.

Ωστόσο ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γκίκας με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, κάνει λόγο για λανθασμένα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ, καθώς «σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Δήμου Αιγάλεω από τα τηλεγραφήματα των Δικαστικών Εκπρόσωπων στο Πρωτοδικείο, αλλά και τα στοιχεία της Παράταξης μας από τους εκπροσώπους μας, πρώτη παράταξη είναι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω – Γιάννης Γκίκας», όπως επισημαίνει ο ίδιος.

Ο Γιάννης Γκίκας παρόλα αυτά αναπτύσσοντας εξειρετική δυναμική απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης με στόχο την επικράτηση στον δεύτερο γύρο.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Γιάννη Γκίκα: 

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα τελικά αποτελέσματα από την επίσημη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών με ενσωμάτωση 100% στο Αιγάλεω και δείχνουν 1η παράταξη την Ανάπλαση Αιγάλεω- Δ. Μπίρμπας, ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Δήμου Αιγάλεω από τα τηλεγραφήματα των Δικαστικών Εκπρόσωπων στο Πρωτοδικείο, αλλά και τα στοιχεία της Παράταξης μας από τους εκπροσώπους μας, πρώτη παράταξη είναι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω – Γιάννης Γκίκας.

Επικοινωνώντας με την εταιρεία Singular Logic που είναι υπεύθυνη για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων, μας ενημέρωσαν ότι αρχικά, καταχωρούν τα αποτελέσματα που λαμβάνουν μέσω tablet και στη συνέχεια όταν λάβουν τα επίσημα τηλεγραφήματα των Δικαστικών Εκπρόσωπων από το Υπουργείο Εσωτερικών τα επανελέγχουν και τα καταχωρούν επισήμως.

Το Δελτίο Τύπου αυτό εκδίδεται για την αποκατάσταση της πραγματικότητας και μόνο.

Απευθύνω σε όλες και όλους κάλεσμα ένωσης δυνάμεων, κάλεσμα αλλαγής σελίδας, κάλεσμα στο ταξίδι για το μέλλον που ονειρευόμαστε.