Β΄ ΑΘΗΝΩΝ

Δημήτρης Ταραζώνας: Δυναμική υποψηφιότητα στο πλευρό του Χρήστου Γώγου στον δήμο Βύρωνα

Την εκ νέου υποψηφιότητά του στην δημοτική παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Βύρωνα, Χρήστου Γώγου, ανακοίνωσε ο πρώην αντιδήμαρχος και στέλεχος του Υπουργείου Τουρισμού, Δημήτρης Ταραζώνας.

Ο Δημήτρης Ταραζώνας αποτελεί ένα πρόσωπο με ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία του Βύρωνα, ο οποίος αποτελεί αναμφισβήτητα μια πολύ ισχυρή υποψηφιότητα στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου, καθώς η κοινωνική και πολιτιστική του δραστηριότητα στον Βύρωνα δίνουν τεράστια ώθηση στον συνδυασμό «Νέα Εποχή Βύρωνα».

Ο ίδιος, ο οποίος διετέλεσε αντιδήμαρχος στον δήμο την περίοδο 2010-2014, ενώ αυτή τη στιγμή είναι είνια εκλεγμένος αντιδήμαρχος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Βύρωνα, δηλώνει έτοιμος να δώσει τη «μάχη» για την πόλη του επιμένοντας ότι: «Ο Βύρωνας δεν μπορεί να περιμένει άλλο».

Ακολουθεί η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Ταραζώνα:

ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ γιατί μεγαλώσαμε, παίξαμε, τρέξαμε στους ίδιους δρόμους στο Βύρωνα.

ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ γιατί με είδατε να δουλεύω είτε στην οικογενειακή μας επιχείρηση είτε στις επιχειρήσεις που έκανα στο Βύρωνα.

ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ γιατί με εμπιστευτήκατε ως αντιδήμαρχο του Δήμου μας την περίοδο 2010-14 και μπορείτε να με κρίνετε.

ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ γιατί κάθε μέρα συναντιόμαστε στους δρόμους του Βύρωνα, στα γήπεδα και στους δημόσιους χώρους.

ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ακόμη καλύτερα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Θα σας ακούσω, θα συζητήσουμε, θα πράξουμε. Ο Βύρωνας δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Τελευταία άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς: 17 εκατ. ευρώ για την καινοτομία και τη σύνδεση της έρευνας με την επιχειρηματικότητα στην Αττική

Νέα χρηματοδοτική δράση της Περιφέρειας Αττικής για τη συνεργασία επιχειρήσεων, πανεπιστημίων και ερευνητικών φορέων –…

4 ώρες ago

14.000 τ.μ. δημόσιων κτημάτων παραχωρούνται στον Δήμο Πύλου-Νέστορος

Σημαντική ενίσχυση της δημοτικής περιουσίας με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

5 ώρες ago

Παπάγος-Χολαργός: Νέος χλοοτάπητας στον αθλητικό χώρο «Φοίβος»

Από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου το γήπεδο θα είναι στη διάθεση του κοινού.

5 ώρες ago

Βάρεια: Υπογράφηκε η σύμβαση για τη νέα λιμενική εγκατάσταση

Επένδυση 4,2 εκ. ευρώ αλλάζει τα δεδομένα στο παραλιακό μέτωπο.

6 ώρες ago

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το NEA SMYRNI HISTORICAL RUN 2026

Από τις 09.00 το πρωί ως τις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Οκτωβρίου θα…

6 ώρες ago

Ψηφιακή αναβάθμιση Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Επιδιώκεται η δημιουργία νέων εργαλείων υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και της τοπικής ανάπτυξης.

6 ώρες ago