Στη μεγάλη συμμετοχή αθλητών και δρομέων στον Μαραθώνιο της Αθήνας, αναφέρθηκε, σε δηλώσεις που έκανε, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
«Ο 41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας αποτελεί μία παγκόσμια συνάντηση κι ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός με ρεκόρ συμμετοχής 73.000 ατόμων. Αθλητές, εθελοντές και θεατές κάθε ηλικίας δίνουν δυναμικό “παρών” σε αυτήν τη μοναδική γιορτή που φιλοξενεί η πόλη μας», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε: «Θερμά συγχαρητήρια σε όσους τρέχουν και δοκιμάζουν τα όριά τους, σε εκείνους που τερματίζουν, αλλά και σε όσους συμμετέχουν ή βοηθούν στη διοργάνωση με κάθε τρόπο. Και του χρόνου πάλι εδώ».
Παράλληλα με τον ιστορικό Μαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου των 10 χλμ., διεξήχθη και ο αγώνας παιδιών (1,2 χλμ.), μαζί με τα Special Olympics. Είχε προηγηθεί, χθες το απόγευμα, ο αγώνας δρόμου των 5 χλμ. και το βραδινό Universities Night Run με τη συμμετοχή σπουδαστών και ακαδημαϊκών. Όλοι οι αγώνες είχαν ως σημείο τερματισμού το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών.
Η Περιφέρεια Κρήτης υπήρξε από τους πρώτους φορείς της αυτοδιοίκησης που αγκάλιασαν τον θεσμό του…
Δ. Κουρέτας: Βασική μας στόχευση η πρόσβαση όλων σε σύγχρονες και τεχνολογικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας.
Μια τεράστια έκταση στο κέντρο της πόλης χωρίς όχληση, αφιερωμένη στην ίδια την κοινωνία.
Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, με επίκεντρο τη σύναψη…
Η καθημερινότητα του πολίτη στο επίκεντρο.
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια καθημερινή πράξη και μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον…